Comfy en Enlighted samenwerken om slimmere werkplekken te creëren

Integratie levert intelligent bureaureserveringssysteem op voor het verbeteren van op activiteiten gebaseerde werkplekken en het maximaliseren van ruimtegebruik

OAKLAND, Californië & SUNNYVALE, Californië--()--Comfy, de toonaangevende leverancier van globale oplossingen voor werkplekervaring en Enlighted, de toonaangevende leverancier van Internet of Things (IoT)-oplossingen voor commerciële gebouwen, werken samen om slimmere werkplekken te leveren. Hun samenwerking integreert Comfy’s krachtige platform voor werkplekervaring met de bekroonde IoT-technologie van Enlighted. Het eerste samenwerkingsproject is een intelligent bureaureserveringssysteem dat inspeelt op de groeiende behoefte aan open, op activiteiten gebaseerde werkplekken. De oplossing is voorzien van een nieuwe configuratie met verlichte bureausensoren en wordt momenteel ingezet in de wereldwijde vastgoedportefeuille van een van ‘s werelds grootste bedrijfssoftwarebedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Comfy
Anna Lui
510.761.5601
anna@comfyapp.com

Enlighted
Ann Gargiulo
408.593.3148
ann.gargiulo@enlightedinc.com

Contacts

Comfy
Anna Lui
510.761.5601
anna@comfyapp.com

Enlighted
Ann Gargiulo
408.593.3148
ann.gargiulo@enlightedinc.com