Ingenico’s TravelHub biedt bedrijven uit de reisindustrie toegang tot een geavanceerd netwerk van betaaldiensten

Ingenico's TravelHub geeft bedrijven uit de reissector toegang tot een breed scala aan betaalmogelijkheden in snelgroeiende markten

AMSTERDAM--()--Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 - ING), marktleider in probleemloos betalen, lanceert TravelHub, een oplossing voor bedrijven uit de reisindustrie om te verbinden met Ingenico's wereldwijde end-to-end-verwerkingsmogelijkheden voor betalingen en regionale gateways in Azië, Latijns-Amerika en Europa.

TravelHub biedt reisondernemingen gemakkelijk toegang tot meer dan 150 betaalmethoden - inclusief creditcards en alternatieve betalingsoplossingen - en valutaopties. Het biedt slimme transactieroutingsmogelijkheden voor alle betaalplatforms, waardoor de conversieratio's verbeteren en de inkomsten uit online reisverkopen toenemen.

TravelHub van Ingenico biedt een eenvoudige directe verbinding met talloze betaalmogelijkheden, evenals integratie met de distributiesystemen van luchtvaartmaatschappijen, zoals Amadeus, Sabre en Navitaire, en de Property Management Systemen (PMS) van hotels. Dit helpt bedrijven uit de reissector de complexiteit aan te pakken van het beheren van meerdere systemen, betaaldienstaanbieders en banken.

De geavanceerde oplossing markeert Ingenico’s sterke focus op de reissector, een industrie waarin het bedrijf al beschikt over een sterk portfolio en een lange geschiedenis van werken met enkele van 's werelds meest bekende luchtvaartmaatschappijen, hotels en online reisbureaus. Het is gebouwd door een toegewijd team van ervaren professionals uit de reisbetalingssector en door de combinatie van technologie en expertise is Ingenico perfect gepositioneerd om reisbedrijven te helpen bij hun wereldwijde groei en uitbreiding.

Kevin Weber, Chief Projects Officer en Chief Information Officer bij Viva Air dat al gebruik maakt van TravelHub, zegt: "TravelHub van Ingenico helpt ons de autorisatiepercentages en omzet aanzienlijk te verhogen en ondersteunt onze expansie naar nieuwe landen."

Gabriel de Montessus, SVP Global Online voor Ingenico Group, stelt: "We zijn erg trots om TravelHub te lanceren, een moderne oplossing die reisondernemingen helpt hun inkomsten uit online kanalen te vergroten. TravelHub combineert het wereldwijde bereik van de online betalingsplatforms van Ingenico die nu toegankelijk zijn via een eenvoudige verbinding."

Eric Liebman, Global Head of Travel bij Ingenico ePayments, zegt op: "Online reisbedrijven willen eenvoudig door het complexe technologie-ecosysteem van hun sector navigeren en tegelijk snel groeien in een zeer competitieve markt. TravelHub helpt deze bedrijven om de beste digitale klantervaring te bieden, door betaalmethoden en valuta's aan te bieden waar reizigers mee willen betalen."

Terwijl de oplossing steeds populairder wordt bij bedrijven uit de reissector, zullen er nieuwe technologieverbindingen worden gelanceerd en directe verbindingen worden verbeterd. Hierdoor wordt het eenvoudiger om nieuwe markten te betreden.

- EINDE -

Over Ingenico Group

Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 - ING) is de wereldwijde marktleider op het gebied van naadloze betaalprocessen die slimme, betrouwbare en beveiligde oplossingen biedt om de handel in alle kanalen te bevorderen: in de winkel, online en mobiel. Via het grootste netwerk voor de aanvaarding van betalingen ter wereld leveren we beveiligde betaaldiensten met een lokale, nationale en internationale focus. Financiële instellingen en winkels wereldwijd, van kleine handelaars tot een aantal van de bekendste internationale merken, vertrouwen op ons. Onze diensten stellen handelaars in staat betalingen te vereenvoudigen en de beloften van hun merken waar te maken.

www.ingenico.com twitter.com/ingenico

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ingenico ePayments / PR
Dylan Prins
Communications Manager, Global Online, Ingenico Group
Dylan.prins@ingenico.com
+31 (0) 6 12 15 80 03

Contacts

Ingenico ePayments / PR
Dylan Prins
Communications Manager, Global Online, Ingenico Group
Dylan.prins@ingenico.com
+31 (0) 6 12 15 80 03