Adnuntius utökar sina geotargeting-funktioner med Digital Elements IP-intelligence-lösning

Branschledande IP-geolocation intelligence implementerad för precisionsinriktning

LONDON--()--Digital Element, den globala leverantören av IP-geolocationdata och tjänster, har idag tillkännagivit att, Adnuntius, en plattform som är specialiserad på onlineannonsering- och marknadsföring, valt sin NetAcuity PulseTM för att förbättra inriktningskapaciteten för sina globala publishing- och marknadsföringskunder

Adnuntius erbjuder en helhetslösning för dataanvändning, inköp och försäljning av programmering och effektiva annonstjänster till internationella kunder. Genom att distribuera Digital Elements NetAcuity Pulse IP-intelligence kommer Adnuntius att uppnå den högsta nivån av geotargeting som är tillgänglig för sina kunder, ända ner till en hyper-lokal postnummernivå. Identifieringen av anslutningstyp och hastighet, mobiloperatör och internetleverantör hjälper också Adnuntius kunder att effektivt bygga mycket exakta inriktningsprofiler.

"Vi gör det möjligt för utgivare och marknadsförare att nå rätt publik med rätt annons i rätt sammanhang," kommenterade Stian Remaad, VD och medgrundare Adnuntius. "När en användare går till en webbsida med hjälp av Adnuntius-tekniken, kan våra kunder med hjälp av våra uppgifter betjäna de mest relevanta annonserna genom att använda en rad parametrar. Noggrannheten i våra data är nyckeln till allt vi gör, och vi söker de bästa datapartnerna i branschen för att vi ska leverera den ultimata servicen till våra kunder. Digital Element är marknadsledande inom tillhandahållandet av IP-geolokaliseringsdata, och vår tidigare erfarenhet av tjänsterna har visat att de otvivelaktigt är rätt partner för oss. "

Digital Elements NetAcuity Pulse™ använder ett nätverk av IP-lokaliseringsinformation som härrör från mobila enheter, miljarder transaktioner på plats och Internet-routing-infrastruktur. Denna mycket exakta, men ändå sekretesskänsliga globala, onlineinriktningsmetod baseras på var användaren är lokaliserad och är ansluten till vid en viss tidpunkt, oavsett enhet. Informationen kan innefatta huruvida anslutningen görs via ett wifi-nätverk, användarens geografiska plats och huruvida en hotspot för ett hem eller ett företag används. Fördelarna med att använda intelligent och exakt målinriktning i skala inbegriper ökade intäkter, bättre avkastning på investeringar, starkare varumärkeslojalitet och ett förbättrat konsumentengagemang.

"Adnuntius måste leverera de mest effektiva personliga kampanjer som är möjliga för sina kunder, och vi är glada över att kunna dra vårt strå till stacken," kommenterade Kate Owen, Digital Elements VD för Nordeuropa. "Våra mycket exakta, giltiga och pålitliga data möjliggör tekniskt bästa möjliga inriktningsfunktioner, samtidigt som användarens anonymitet respekteras och upprätthålls. Annonsörer och byråer har med rätta höga förväntningar och endast genom att använda de bästa tillgängliga uppgifterna kan dessa uppfyllas. Genom att få det rätt kan tekniskt drivna företag som Adnuntius hjälpa sina kunder att uppnå höga konsumentengagemang och svarsnivåer och optimera effektiviteten för den totala kampanjen."

Adnuntius blir en del av Digital Elements portfölj av högprofilerade kunder, som inkluderar: Adobe, Facebook, Pinterest, LinkedIn, Videology, Bidtheatre, Cxense, MediaMath, Adform, BBC, Discovery Networks, Platform161, Hubspot, Vibrant Media, Ogilvy, Voluum , Schibsted och många fler.

Om Digital Element

Sedan 1999 har Digital Element tillhandahållit globala data och geolokaliseringstjänster som skapar tid- och rumsoberoende relevans och sammanhang till online-initiativ - från stationära datorer till mobila enheter. Företagets patenterade teknik har certifierats och ackrediterats för att leverera realtidsåtkomst till korrekt och tillförlitlig platsinformation utan att inkräkta på Internetanvändares integritet. Under nästan två decennier har många av världens största webbplatser, varumärken, säkerhetsföretag, annonsnätverk, sociala medier och mobila förläggare förlitat sig på Digital Elements teknik för att rikta annonsering, lokalisera innehåll, förbättra analytik och hantera innehållsrättigheter samt upptäcka och förhindra bedrägerier.

Besök http://www.digitalelement.com för mer information om hur du tar lokaliseringskraften till onlinevärlden. Följ oss på LinkedIn och Twitter @DigitalElement och gilla oss på Facebook.

Med huvudkontor i Atlanta och London är Digital Element en division av Digital Envoy Inc.

Om Adnuntius

Adnuntius erbjuder en fullfjädrad plattform för förläggare, marknadsförare och teknikföretag som vill utföra en datastyrd och effektiv marknadsförings- och reklamstrategi. Företaget erbjuder en helhetslösning för dataanvändning, inköp och försäljning av programmering och effektiva annonstjänster till internationella kunder. Företaget grundades 2016 och är baserat i Norge.

Besök http://www.adnuntius.com för mer information

Contacts

Presskontakt
Naomi Whittome
naomi.whittome@digitalelementpr.com
Tel: +44 (0)203 642 1124

Contacts

Presskontakt
Naomi Whittome
naomi.whittome@digitalelementpr.com
Tel: +44 (0)203 642 1124