rag& bone kijkt naar de toekomst met de benoeming van Stefanie Strack tot Chief Executive Officer

rag & bone Announces Stefanie Strack As CEO (Photo: Business Wire)

NEW YORK--()--rag & bone maakt vandaag bekend dat Stefanie Strack is aangesteld als Chief Exective Officer.

De aanstelling van Stefanie Stack wordt opĀ 10 september 2018 officieel. Dan zal ze ook toegevoegd worden aan de Raad van Bestuur van rag & bone. Marcus Wainwright, de huidige CEO, krijgt een nieuwe titel: oprichter en Chief Brand Officer.

"Ik ben zeer verheugd dat Stefanie ons bedrijf komt versterken en ik zie haar als een echte partner. Stefanie brengt een schat aan ervaring met zich mee in belangrijke strategische gebieden en verpersoonlijkt de rag & bone-vrouw. Door haar toe te voegen aan de raad kan ik me concentreren op wat ik leuk vind: namelijk het ontwerpen van een geweldig product en het verder uitbouwen van het rag & bone-merk. Rag & bone heeft de status-quo altijd op de proef gesteld en altijd nieuwe manieren geprobeerd om dingen te doen. Ik weet dat Stefanie die traditie van uitdaging en innovatie zal voortzetten en ons naar een ontzagwekkende toekomst als merk zal leiden, met een doel en een unieke focus op de klant."

Marcus Wainwright, rag & bone oprichter & Chief Brand Officer

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

rag & bone
Miles Freeland, 646-776-8993
Miles.freeland@rag-bone.com
or
Whitney Saffel, 646-776-8911
Whitney.Saffel@rag-bone.com

Release Summary

rag & bone Announces Stefanie Strack As CEO

Contacts

rag & bone
Miles Freeland, 646-776-8993
Miles.freeland@rag-bone.com
or
Whitney Saffel, 646-776-8911
Whitney.Saffel@rag-bone.com