Keio Plaza Hotel Tokyo Renoveert Universal Design gastenkamers

-10 Gerenoveerde Kamers en 3 Nieuwe Luxe Type Kamers Gaan Open in December

New Luxury Type Universal Design Room (47.0sqm) will be added to increase the flexibility of accommodation options for our guests. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japan’s meest prestigieuze internationale hotels gelegen in Shinjuku, Tokio, gaat beginnen met de renovatie van de tien universele designkamers (35,5 vierkante meter) op de 30e verdieping van ons hotel van het midden van juli 2018. Verder voegt het hotel nog drie nieuwe luxe type universele designkamers, twee 47,0 vierkante meter en een van 67,4 vierkante meter toe, waardoor het totale aantal universele designkamers op 13 uitkomt. Deze worden in gebruik genomen medio december 2018. In totaal 400 miljoen Yen ( 3,1 miljoen euro) kost de renovatie van deze 13 universele designkamers en vier andere algemene gastenkamers eveneens op de 30e verdieping. Dit alles om het ontwerp en functionaliteit te verhogen als onderdeel van de lange staat van dienst van ons hotel op het gebied van toonaangevende inspanningen om gemakkelijker toegang te bieden aan een breed scala van klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp