Alvarez & Marsal benoemt vier nieuwe Managing Directors in haar kantoor in Parijs

De Global Transaction Advisory Group van het bedrijf breidt zich uit in Frankrijk om te voldoen aan de vraag op de lokale markt en de groeiende grensoverschrijdende vereisten voor fusies en overnames aan te pakken

PARIJS--()--Toonaangevende wereldwijde professionele dienstverlener Alvarez & Marsal (A&M) heeft de benoeming aangekondigd van vier in Parijs gevestigde Managing Directors - Jonathan Gibbons, Guillaume Martinez, Frederic Steiner en Donatien Chenu - tot de Global Transaction Advisory Group van het bedrijf. Deze benoemingen bevorderen de strategische uitbreidingsplannen van A&M om aan de lokale marktvraag in Frankrijk te voldoen, haar grensoverschrijdende M&A-aanbod te verbeteren en klanten te helpen bij het aanpakken van steeds complexere regionale, Europese en mondiale wettelijke voorschriften.

De toevoeging van de heren Gibbons, Martinez, Steiner en Chenu, die voorheen allemaal werkzaam waren bij een van de Grote Vier in Frankrijk, vervolledigt de laatste fase van het Europese strategische groeiplan van A&M na de lancering van het kantoor in Stockholm en de expansie in Scandinavië van de onderneming in 2017, die bijdroegen aan de bestaande transactieadviesactiviteiten in het VK, Duitsland en Nederland. Zij zullen de reeks geïntegreerde wereldwijde transactieadviesdiensten van A&M versterken die klanten voorzien van een gedifferentieerd aanbod voor due diligence- en transactieadviesvereisten.

Het marktaandeel van A&M blijft groeien, met de Europese praktijken van het bedrijf die de afgelopen twee jaar een sterke groei hebben doorgemaakt en hebben gewerkt aan een reeks geavanceerde Europese private-equitydeals. Met de operationele focus en marktleidende capaciteiten van A&M op het gebied van Private Equity en Corporate Performance Improvement, bevindt A&M zich in een unieke positie om een gedifferentieerde benadering ten aanzien van due diligence te bieden en de uitdagingen van de huidige marktomstandigheden waar klanten mee te maken hebben aan te gaan.

Antonio 'Tony' Alvarez III, Managing Director en A&M’s European Practice Lead, stelde, “Deze benoemingen ondersteunen onze wereldwijde expansiestrategie samen met onze capaciteitsopbouwplannen in Frankrijk en Europa. Nieuwe auditregelgeving en roulatieregels hebben invloed op het verlenen van non-auditdiensten en leiden tot grotere conflicten bij het leveren van die diensten aan klanten. Aangezien steeds meer professionals van de Grote Vier in heel Europa verder kijken dan de traditionele bedrijven, wordt erkend dat het platform van A&M minder beperkend is, waardoor er meer toegang is voor de groei van de praktijken.”

Paul Aversano, Managing Director en Global Practice Leader van de Global Transaction Advisory Group van A&M, verklaarde, “De groei van onze aanwezigheid op het gebied van transactieadvies in Frankrijk ondersteunt de verbintenis van het bedrijf om te voldoen aan de lokale marktbehoeften en mondiale marktvraag naar M&A met onze unieke en gedifferentieerde aanpak. Deze benoemingen zijn de nieuwste van verschillende groeigebieden in Frankrijk en Europa voor A&M om ons in staat te stellen onze Europese expansie voort te zetten.”

David Evans, Managing Director en European Practice Lead bij de Transaction Advisory Group van A&M, voegde hieraan toe: “De diepgaande kennis van Jonathan, Guillaume, Frederic en Donatien verbetert ons vermogen om private equity-bedrijven en zakelijke klanten te helpen hun waarde op pan-Europese basis te maximaliseren. We verwachten dat het Franse team snel zal groeien naarmate de behoeften van de klant blijven escaleren.”

Tarek Hosni, de landleider van Frankrijk en Managing Director bij A&M Paris, merkte op, “De toevoeging van deze ervaren transactieprofessionals zal ons in staat stellen om onze schaal en dienstverlening voor Franse private equity-bedrijven en in Frankrijk gevestigde multinationals te vergroten. Als vooraanstaande protagonist van positieve transformatie in Frankrijk, zijn we nu ook van plan in Frankrijk onze internationaal erkende expertise in transactieadviesdiensten te leveren. Dit markeert het begin van onze toekomstige groeiplannen voor A&M France.”

De nieuwe Transaction Advisory Managing Directors van A&M hebben uitgebreide grensoverschrijdende en wereldwijde transactie-ervaring met private equity- en multinationale bedrijven in heel Europa en de wereld. De collectieve ervaring van het team omvat tal van sectoren, waaronder TMT, productie, detailhandel en consumentengoederen en financiële dienstverlening. Voor meer informatie over de heren Gibbons, Martinez, Steiner en Chenu, kunt u hieronder klikken op de links naar hun bio:

Jonathan Gibbons

Guillaume Martinez

Frederic Steiner

Donatien Chenu

Over Alvarez & Marsal

Bedrijven, investeerders en overheidsinstanties over de hele wereld wenden zich tot Alvarez & Marsal (A&M) wanneer conventionele benaderingen niet voldoende zijn om veranderingen aan te brengen en resultaten te bereiken. Particulier sinds de oprichting in 1983, A&M is een toonaangevende wereldwijde professionele dienstverlener die advies-, zakelijke prestatieverbeterings- en turnaroundmanagementdiensten biedt.

Met meer dan 3000 mensen verspreid over vier continenten, leveren wij tastbare resultaten voor bedrijven, besturen, private equity-ondernemingen, advocatenkantoren en overheidsinstanties die voor complexe uitdagingen staan. Onze senior leiders en hun teams helpen organisaties hun activiteiten te transformeren, de groei te stimuleren en de resultaten te versnellen door middel van beslissende actie. A&M bestaat uit ervaren beheerders, consultants van wereldklasse, voormalige toezichthouders en industrie-autoriteiten, en maakt gebruik van haar herstructureringserfgoed om verandering om te zetten in een strategisch bedrijfsmiddel, risico te beheersen en waarde te ontsluiten in elke groeifase.

Wanneer actie van belang is, kunt u ons vinden op alvarezandmarsal.com. Volg A&M op LinkedInTwitter en Facebook.

Opmerking voor de redactie:

Over Alvarez & Marsal Global Transaction Advisory Group

De Global Transaction Advisory Group van A&M biedt investeerders en geldschieters de antwoorden die nodig zijn om de deal te sluiten. Wij combineren de diepgaande operationele, industriële en functionele middelen van onze onderneming met financiële boekhouding en belastingexpertise met de kwaliteit van de Grote Vier, om de belangrijkste factoren voor overeenkomsten te beoordelen en ons te concentreren op de hoofdoorzaak van de kritieke problemen van de transactie. Als de grootste transactieadviespraktijk naast de Grote Vier, helpen onze wereldwijde geïntegreerde teams private equity, soevereine vermogensfondsen, family offices en hedgefondsen, evenals zakelijke acquirers om waarde te ontgrendelen gedurende de hele beleggingslevenscyclus.

De Global Transaction Advisory Group van het bedrijf bestaat uit meer dan 350 professionals in 22 kantoren verspreid over de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, India en Azië. Ons wereldwijde team heeft uitgebreide branchekennis in verschillende sectoren, waaronder, maar niet beperkt tot, gespecialiseerde verticale markten in gezondheidszorg-, software- en technologie-, energie- en financiële diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alvarez & Marsal
Age Lindenbergh, +31 20 76 71 102
Managing Director
of
Sandra Sokoloff, +1 212-763-9853
Senior Director Global Public Relations
of
Margaret Cameron-Waller, +44 (0)207 7155202
Director Marketing U.K. & Europe

Contacts

Alvarez & Marsal
Age Lindenbergh, +31 20 76 71 102
Managing Director
of
Sandra Sokoloff, +1 212-763-9853
Senior Director Global Public Relations
of
Margaret Cameron-Waller, +44 (0)207 7155202
Director Marketing U.K. & Europe