AURAK sluit overeenkomst met The American Association for the Advancement of Science

AURAK President, Prof. Hassan Hamdan Al Alkim, and AAAS Special Advisor, Albert B. Jones, discussing the future for the American University of Ras Al Khaimah. (Photo: AETOSWire)

RAS AL KHAIMAH, Verenigde Arabische Emiraten--()--Een bezoek tussen het bestuur van de American University of Ras Al Khaimah (AURAK) en Speciaal Adviseur, Albert B. Jones van de American Association for the Advancement of Science (AAAS), kwam tot stand door de inspanningen van het Amerikaanse consulaat in Dubai, om de toekomstige samenwerking tussen de twee instellingen te bespreken.

AAAS is een internationale non-profit organisatie gewijd aan het bevorderen van wetenschap. Als een van de toonaangevende stemmen voor de wetenschappelijke wereld, geven zij leiding aan initiatieven op het gebied van wetenschapsbeleid, internationale samenwerking en diplomatie, b├Ęta/technisch onderwijs en maatschappelijke betrokkenheid. Zij bevorderen en verdedigen de integriteit van de wetenschap door onbevooroordeelde, door vakgenoten aanbevolen evaluaties en adviezen te verstrekken aan wetenschappelijke instellingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AURAK
Jessica Zani, +97172210900 Ext: 1325
Writer and Editor, Department of Communications and Public Relations
jessica.zani@aurak.ac.ae

Contacts

AURAK
Jessica Zani, +97172210900 Ext: 1325
Writer and Editor, Department of Communications and Public Relations
jessica.zani@aurak.ac.ae