PharmAbcine kondigt FDA-toewijzing als weesgeneesmiddel aan voor TTAC-0001 voor Glioblastoma Multiforme

DAEJEON, Zuid-Korea--()--PharmAbcine Inc., een biotechbedrijf dat nieuwe therapieën voor antilichamen in de klinische fase ontwikkelt bij meervoudige kanker, heeft vandaag aangekondigd dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) de toonaangevende klinische samenstelling TTAC-0001 als weesgeneesmiddel heeft aangewezen voor “behandeling van Glioblastoma Multiforme”.

“We zijn erg blij met deze toewijzing als weesgeneesmiddel van de FDA voor TTAC-0001 voor GBM-behandeling, aangezien we ons voorbereiden op klinische studies van TTAC-0001 plus KEYTRUDA® (pembrolizumab) combo-therapie voor terugkerende GBM naast TTAC-0001 monotherapie voor terugkerende GBM vorderde na behandeling met bevacizumab. Het versnelt de voortgang van TTAC-0001 om klinisch voordeel te bieden bij de behandeling van GBM, “zei Dr. Jin-San Yoo, president en chief executive officer van PharmAbcine, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts
For PharmAbcine:
Dr. Sung Woo Kim, 82-42-863-2017
sungwoo.kim@pharmabcine.com

Contacts

Media Contacts
For PharmAbcine:
Dr. Sung Woo Kim, 82-42-863-2017
sungwoo.kim@pharmabcine.com