SORAA’S NIEUWE GU10 LED-LAMPEN MET VOLLEDIG ZICHTBAAR SPECTRUM BLINKEN UIT BOVEN DE CONCURRENTIE

De nieuwe lampen hebben een lichtopbrengst van tot 500 lumen met een vermogen van slechts 7,5 watt

FREMONT, Calif.--()--Soraa, wereldleider op het gebied van GaN on GaN™ LED-technologie, kondigde vandaag aan dat het bedrijf een upgrade heeft uitgebracht van de prestatie van zijn bekroonde serie van LED-lampen MR16 GU10 van 230V, met 's werelds meest efficiënte derde generatie GaN on GaN™ LED. De nieuwe GU10 LED-lampen van Soraa worden gekenmerkt door het karakteristieke licht met volledig zichtbaar spectrum en vormen de perfecte oplossing voor de verlichting van winkels, hospitality-ruimtes en high-end residentiële en museumomgevingen waar een superieure lichtkwaliteit en vloeiend dimmen essentieel zijn.

“Deze nieuwe lampen hebben een efficiëntieverbetering van 40% ten opzichte van de GU10 LED-lampen van onze vorige generatie, en leggen de lat steeds hoger in termen van prestatie,” zei Nick Farraway, Senior Vice President, International Sales en Marketing van Soraa. “De lampen zijn niet alleen buitengewoon efficiënt en helder, maar ze geven ook het volledige zichtbare spectrum weer. Hierdoor springen witte stoffen en papier eruit, worden kunststoffen en een glimlach witter, en worden kleuren natuurlijker en mooier.” Bovendien zijn de lampen door de echte retro-fit uitvoering in hoge mate compatibel met een groot aantal inbouwfittingen zonder ventilatie, binnen en buiten. Andere GU10-producten met een hoge lichtopbrengst die vandaag op de markt verkocht worden, hebben dit kenmerk niet.”

Soraa’s POINT SOURCE OPTICS-technologie geeft de lampen prachtige, uniforme lichtstralen met hoge intensiteit. De optics-technologie maakt uitvoeringen mogelijk zoals de narrow spot versie van 10 graden met een piekintensiteit van 7.300 Cd, die niet verkrijgbaar is in halogeen of bij andere LED-fabrikanten. Soraa biedt ook de flood versie van 25 graden, 36 graden en 60 graden, met een piekintensiteit hoger dan die van halogeenlampen en alle andere GU10 LED-producten die vandaag op de markt worden verkocht.

De lampen hebben ook Soraa's unieke Violet-Emission 3-Phosphor (VP 3) LED-technologie voor een perfecte weergave van kleuren en witte vlakken. VP3 VIVID COLOR van Soraa maakt gebruik van alle kleuren van de regenboog en kent met name een dieprode uitstraling. Hierdoor worden warme tonen prachtig en waarheidsgetrouw weergegeven en wordt een kleurweergave-index (CRI) van 95 en dieproodweergave (R9) van 95 bereikt. In tegenstelling tot witte LED’s op blauwe basis, zonder violet/ultraviolet uitstraling, wordt VP3 NATURAL WHITE gerealiseerd door de violette uitstraling zodanig te realiseren dat fluorescerende elementen, waaronder natuurlijke objecten zoals het menselijk oog en tanden, alsmede kunstmatige witte materialen, zoals kleding, papier en cosmetica, op natuurlijke wijze oplichten.

De GU10 LED-lampen van Soraa zijn verkrijgbaar in lichtopbrengsten equivalent aan 50W (Soraa 95CRI VIVID 400 lumen) en 65W (Soraa 80CRI BRILLIANT 500 lumen) halogeen; straalhoek 10 graden, 25 graden, 36 graden en 60 graden; kleurtemperatuur 2700K, 3000K, 4000K en 5000K. Bovendien werken de 10-graden lampen van Soraa met het bekroonde magnetische SNAP-systeem. Met deze eenvoudige magnetische accessoire kunnen straalvormen worden gewijzigd en kan de kleurtemperatuur worden aangepast, voor eindeloze ontwerp- en weergavemogelijkheden.

Meer informatie over de nieuwste GU10 LED-lampen, evenals de MR16 5.3, PAR en AR111 LED-lampen van Soraa: www.soraa.com.

Over Soraa

Soraa heeft pionierswerk verricht op het gebied van lampen met LED’s die zijn gemaakt van zuivere galliumnitridesubstraten (GaN on GaN™) en maakt gewone verlichting ongewoon briljant en efficiënt. De full-spectrum GaN on GaN™ LED-lampen van Soraa hebben een superieure kleurenweergave en lichtstraalkenmerken vergeleken met lampen waarin LED’s worden gebruikt die zijn gemaakt van niet-natuurlijke substraten. Soraa, opgericht in 2008, is gevestigd in Fremont, Californië, waar de GaN on GaN™ LED's van het bedrijf worden gefabriceerd in een hypermoderne fabriek. Voor meer informatie zie www.soraa.com and follow the company on TwitterLinkedIn and Facebook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon van Soraa voor de media:
Makovsky
Andy Beck, 202-587-5634
abeck@makovsky.com

Contacts

Contactpersoon van Soraa voor de media:
Makovsky
Andy Beck, 202-587-5634
abeck@makovsky.com