A Mary Kay Inc. bejelentette, hogy Dániában terjeszkedik, ezáltal megerősíti elkötelezettségét a nők szerepvállalása iránt Skandináviában

Mary Kay Inc., a global beauty brand renowned for its commitment to female empowerment and entrepreneurship, is thrilled to announce that its products will now be sold in Denmark. Denmark, known for its strong focus on gender equality and women's rights, stands as one of the most egalitarian societies in the world, ranking third in the EU on the Gender Equality Index. (Photo: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--A Mary Kay Inc., a nők szerepvállalása és a női vállalkozások iránti elkötelezettségéről ismert globális szépségápolási márka örömmel jelentette be, hogy termékei már Dániában is kaphatók. Ez a stratégiai lépés jelentős mérföldkő a Mary Kay azon küldetésében, hogy világszerte gazdagabbá tegye a nők életét. A piacra lépéssel a Mary Kay termékei minden skandináv piacon elérhetők a Mary Kay hivatalos skandináv forgalmazója, a Lesley Cosmetics révén.

A nemek közötti egyenlőségre és a nők jogaira nagy hangsúlyt fektető Dánia a világ egyik leginkább egyenlőségre törekvő társadalma, amely harmadik helyen áll az EU-ban a nemek közötti egyenlőségi index1 alapján. Az országban általános az igény a nők számára nyújtott innovatív lehetőségek iránt. A Mary Kay termékek elérhetősége a dán piacon izgalmas, új lehetőségeket kínál a nők vállalkozói tevékenységéhez és szerepvállalásának erősítéséhez egyedülálló üzleti modellje révén.

A Mary Kay Europe elnöke, Tara Eustace várakozását fejezte ki a Mary Kay termékek új országban való bevezetését illetően. „A dániai terjeszkedés nemcsak fantasztikus növekedési stratégia Európában, hanem megerősíti elkötelezettségünket aziránt, hogy páratlan lehetőségeket kínáljunk a nőknek az érvényesüléshez és a vállalkozáshoz. Izgatottan várjuk, hogy a Lesley Cosmetics-szel együttműködve megismertessük a dán nőket kiváló minőségű termékeinkkel és az egyedülálló Mary Kay üzleti lehetőséggel. Együtt készülünk arra, hogy független szépségtanácsadók erős közösségét építsük ki Dániában, és támogassuk őket céljaik elérésében.”

„A Mary Kay céljainak középpontjában mindig is az állt, hogy egyedülálló lehetőségeket kínáljon a nőknek személyes és szakmai fejlődésükhöz” – mondta Carl Henric Wallblom, a Lesley Cosmetics elnök-vezérigazgatója. „Biztos vagyok benne, hogy a dán nők örömmel fogadják nemcsak a Mary Kay kiváló minőségű bőrápoló és színes kozmetikai termékeit, hanem – ami még fontosabb – a lehetőséget, hogy megvalósíthassák vállalkozói álmaikat anélkül, hogy feladnák magán- és családi életüket. A Mary Kay jövőképpel rendelkező üzleti modellje ma még nagyobb jelentőséggel bír, mint eddig bármikor, és kíváncsian várom, milyen hatással lesz a dán családokra.”

A 750 vendég részvételével, Dániában rendezett hivatalos megnyitó kiemelkedő és emlékezetes este volt a Mary Kay, a Lesley Cosmetics és sok nő számára, akik már nagyon várták a termékeket és a lehetőséget. Kattintson ide, ha szeretné megnézni a Mary Kay Beauty Beyond Borders videóját.

A Mary Kay több mint 60 éves hagyománya, hogy gazdagabbá teszi a nők életét, a mai napig inspirálja a jövő generációit, valamint utat mutat számukra. A legújabb bőrápoló és színes kozmetikai termékeivel a Mary Kay jelentős hatást fog gyakorolni Dániában, és lehetővé teszi a nők számára, hogy megvalósítsák álmaikat, és saját feltételeik szerint érjenek el sikereket.

Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Akkor is. Most is. Mindörökké. Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban, Texasban létrehozott szépségápolási cég elé: gazdagítani a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a globális vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. 60 éve a Mary Kay lehetőséget ad a nőknek, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet és innováció révén meghatározhassák saját jövőjüket. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy bolygónkat meg kell őrizni a jövő generációi számára, védelmezni kell a rákbeteg és a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket, valamint arra kell buzdítani a fiatalokat, hogy kövessék álmaikat. További információért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook -on, az Instagram -on, a LinkedIn -en, vagy az X -en (korábbi nevén Twitter).

1 Forrás: Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézete (2023). Lekérdezve itt: https://eige.europa.eu/gender-equality-index/2023/country/DK.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com