Wolters Kluwer genomineerd als marktleider in BARC Score Financial Performance Management 2024

CCH® Tagetik expertoplossing van Wolters Kluwer erkend door BARC voor het zevende jaar op rij

NEW YORK--()--Wolters Kluwer, een wereldleider op gebied van informatie, software en services voor professionals, maakte vandaag bekend dat haar CCH® Tagetik expertoplossing voor het zevende jaar op rij zijn leiderspositie heeft behouden in zowel de uitgave van de 'Global' regio als van de 'DACH'-regio van de prestigieuze BARC Score Financial Performance Management (FPM) Report.

De reports, ontwikkeld door BARC, een van Europa’s toonaangevende analysebedrijven voor bedrijfssoftware, richten de schijnwerpers op de kracht van CCH Tagetik als een eengemaakt platform voor financieel bedrijfsmanagement (financiële consolidatie en begroting; budgettering, planning en prognose; ESG en regelgevende rapportering; vennootschapsbelasting) dat door individuele dochterondernemingen of op groepsniveau kan worden gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Whybrow
Associate Director, externe communicatie
Bedrijfsprestaties & ESG
Wolters Kluwer
Gsm: +44 7855 186713
sarah.whybrow@wolterskluwer.com

Contacts

Sarah Whybrow
Associate Director, externe communicatie
Bedrijfsprestaties & ESG
Wolters Kluwer
Gsm: +44 7855 186713
sarah.whybrow@wolterskluwer.com