LambdaTest en Inflectra werken samen om betere mogelijkheden voor Application Lifecycle Management te bieden

Het testplatform van LambdaTest en het SpiraTeam ALM-systeem van Inflectra bieden een volledige oplossing dat workflows voor softwareontwikkeling stroomlijnt, de outputkwaliteit verbetert en de levering van projecten versnelt.

SAN FRANCISCO--()--LambdaTest, een toonaangevend, op de cloud gebaseerd samengevoegd testplatform, en Inflectra, een internationale marktleider op gebied van oplossingen voor IT Software Lifecycle Management, kondigen een strategisch partnerschap aan om de manier waarop ontwikkelingsteams softwareprojecten beheren en leveren op revolutionaire wijze te veranderen.

De integratie van LambdaTest en Inflectra's SpiraTeam vormt een unieke oplossing die de essentiƫle facetten van softwareontwikkeling dekt, zoals het beheren van programma's en portfolio's, het verzamelen van vereisten, het plannen van releases, het beheren van testcases en problemen, het bepalen van basislijnen en het omgaan met taskworkflows, allemaal binnen een samengevoegd framework.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie neemt u contact op met de persdienst van LambdaTest:
press@lambdatest.com

Contacts

Voor meer informatie neemt u contact op met de persdienst van LambdaTest:
press@lambdatest.com