De vernieuwde You.com AI-zoek- en browse-app nu beschikbaar op iOS 17.4 in de Europese Unie als onderdeel van het nieuwe browserkeuzescherm

Newly Revamped You.com AI Search and Browse App Now Available on iOS 17.4 in the European Union as Part of New Browser Choice Screen (Graphic: Business Wire)

PALO ALTO, Calif.--()--You.com kondigt aan dat het is aangewezen als een van de weinige nieuwe standaard browseropties is op iOS 17.4 voor gebruikers in de Europese Unie, naast belangrijke updates voor de AI-gestuurde mobiele browser-app You.com AI Search en Browse.

De opname in het browserkeuzescherm van iOS getuigt van de toenemende wereldwijde populariteit van You.com die een geavanceerde AI-gebaseerde zoek- en browse-ervaring op het meest geliefde web van zijn gebruikers levert.

"We zijn verheugd de nieuwste update van onze You.com AI Search en browse-app te kunnen delen. De app is nu beschikbaar als standaardbrowser op iOS 17.4 voor gebruikers in de hele Europese Unie. Als enige AI-chat-native browseroptie op het nieuwe EU-browserkeuzescherm van iOS zet You.com een nieuwe standaard voor wat een browser dankzij AI kan doen," aldus Richard Socher, CEO van You.com.

Socher vervolgt: "De lancering van 'Ask AI' en een fris, intuïtief app-ontwerp is niet alleen een functie-update, maar ook een betere manier om online informatie te vinden. You.com gaat verder dan zoeken en browsen - het is een AI-assistent die is ontworpen om je productiever, creatiever en buitengewoner te maken. We nodigen je uit om You.com als standaardbrowser te gebruiken en op een slimmere manier antwoorden te vinden."

Wat is er nieuw?

  • Introductie van "Ask AI": Duik in de toekomst van zoekopdrachten met onze nieuwe functie "Ask AI", die AI-gestuurde antwoorden geeft, compleet met citaten voor een meer informatieve en betrouwbare browse-ervaring.
  • Een frisse, moderne ervaring: Geniet van een schonere, intuïtievere interface met ons vernieuwde app-ontwerp - de navigatie is soepeler en aangenamer dan ooit tevoren.
  • Verbeterde mobiele startpagina: Ontdek wat er gaande is met een verbeterde mobiele startpagina die nu trending suggesties biedt, zodat je altijd geïnformeerd ben met de nieuwste en meest relevante content.

Met You.com kunnen gebruikers afscheid nemen van eindeloos scrollen door blauwe links en vervelende websites. Alleen zoeken is inefficiënt voor diepgaand onderzoek en ineffectief voor het beantwoorden van complexe vragen die uit meerdere stappen bestaan. You.com is een conversationele zoekervaring gestuurd door geavanceerde AI en levert onmiddellijk uitgebreide antwoorden over elk onderwerp, aangevuld met suggesties voor diepgaander onderzoek.

You.com maakt informatie vinden efficiënter en verrijkt de kwaliteit van resultaten met geavanceerde AI-functies die tekstaanmaak, samenvattingen van inhoud, afbeeldingen en nog veel meer ondersteunen. You.com onderscheidt zich door zijn robuuste AI-modi, van de Onderzoeksmodus die informatie van meerdere websites tegelijk kan doorzoeken en samenvatten met uitgebreide citaten tot de Genius-modus die complexe problemen in meerdere stappen kan oplossen.

Of gebruikers nu de voorkeur geven aan traditionele zoekmethoden of aan verrijkt zoeken met AI, You.com biedt naadloos beheer van zoekopdrachten, chats en bezochte websites, met eenvoudige opties voor het opslaan of verwijderen van de geschiedenis. Gekoppelde citaten stellen gebruikers verder in staat om reacties te verifiëren en in bronnen te duiken, wat een betrouwbare en uitgebreide browse-ervaring oplevert.

You.com geeft ook prioriteit aan privacy en biedt mogelijkheden voor het blokkeren van advertenties, pop-ups en tracking.

Download You.com vandaag nog gratis en ervaar een betere manier van zoeken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@you.com

Contacts

press@you.com