A wellness piac vezetői egyesítik erőiket: a The DRIPBaR új erőre kap a REVIV által

Ben Crosbie, CEO of The DRIPBaR and Sarah Lomas, Founder and CEO of REVIV Global, announce their exciting partnership. (Photo: Business Wire)

NEW YORK--()--A The DRIPBaR, amely az Egyesült Államok leggyorsabban növekvő intravénás (IV) terápiát kínáló franchise-ja, egyesítette erőit a REVIV-vel, az intravénás terápia globális vezetőjével, jelentős mérföldkövet állítva ezzel az iparág számára. A partnerség páratlan kínálatot hoz létre azáltal, hogy a 6 kontinensen több mint 200 helyszínnel büszkélkedő két ipari nagyvállalat különlegességeit egyesíti, amelyet a tervek szerint az elkövetkező évek során több ezer új helyszínnel bővítenek majd. Az intravénás terápia iránti kereslet közelmúltbeli megugrása világszerte hatalmas lehetőségeket kínál a vállalatok számára, hogy újradefiniálják az iparági szabványokat, és élen járjanak az intravénás terápia következő korszakában.

Az Egyesült Államokban több mint 450 franchise-zal büszkélkedő kiterjedt hálózattal rendelkező The DRIPBaR döntése, hogy integrálja a REVIV szabadalmaztatott technológiájú javaslatát, a REVIV X-et, igazolja elkötelezettségüket, hogy személyre szabott és precíziós táplálkozási megoldásokat kínáljanak ügyfeleik számára. Ez a partnerség felhatalmazza a The DRIPBaR-t arra, hogy kiaknázva a REVIV 10 éves szellemi tulajdonát és az élettudományok terén szerzett szakértelmét, felhasználja a vérvizsgálatokból származó objektív adatokat az intravénás terápiák személyre szabásához. A REVIV X révén a The DRIPBaR készen áll arra, hogy forradalmasítsa a wellness-környezetet az Egyesült Államokban, olyan betegközpontú megoldásokat kínálva, amelyek optimalizálják az egészségügyi eredményeket, és ezzel megszilárdítják vezető pozícióját az innováció terén.

Ben Crosbie, a The DRIPBaR vezérigazgatója izgatottságát kifejezve az együttműködéssel kapcsolatban megerősítette: „A REVIV stratégiai partnerünkké választásával személyre szabott és precíziós képességeket szabadítunk fel egy fejlettebb termékkínálat és vásárlói élmény érdekében. Nagyon bízom benne, hogy a REVIV élvonalbeli technológiájának és szakértelmének kiaknázása felgyorsítja franchise-vállalkozóink növekedését, és az iparági normák elé helyezi őket. A REVIV X indítványa az akkreditált IV Academy képzéssel párosulva globális mércét állít fel a szakterületünk kiválóságára, lehetővé téve számunkra, hogy megőrizzük vezető pozíciónkat az iparágban."

Sarah Lomas, a REVIV Global alapítója és vezérigazgatója a partnerség átalakító hatását hangsúlyozva kijelentette: „A The DRIPBaR és a REVIV együttműködése megerősíti az innováció és a biztonság iránti elkötelezettségünket az intravénás terápia piacán. Iparági vezetőkként átformáljuk a wellness jövőjét azáltal, hogy olyan személyre szabott és precíziós táplálkozási megoldásokat kínálunk, amelyek kielégítik a vásárlók változó igényeit. Az iparág globális erősítése céljából folytatjuk a SaaS termékeink fejlesztését. Számos évet és a kutatásba, illetve termékfejlesztésbe való jelentős beruházást követően izgalmas látni, hogy a REVIV X ilyen hamar megerősítésre és elfogadásra került."

Ez a REVIV és a The DRIPBaR közötti stratégiai szövetség sarkalatos pillanatot jelent az intravénás terápia iparágában és a multimodális ágazatokban, elősegítve a biztonságos, hatékony és személyre szabott wellness megoldások szállítását az ügyfelek számára az Egyesült Államokban és azon túl is. Ahogy a biztonsággal és a megfelelőséggel az élen az intravénás terápia piaca továbbra is rohamosan bővül, a REVIV X a választott megoldás az intravénás terápiát végzők számára, lehetővé téve a meglévő multimodális vállalkozások számára, hogy hozzáférjenek a REVIV innovatív megoldásaihoz és közben megőrizzék a wellness innováció és az iparági szabványok élvonalában betöltött pozíciójukat.

Amit a REVIV Globalról tudni érdemes

A REVIV Global élen jár a fejlett wellness-megoldások terén, amelyek célja az egészség és a vitalitás gazdagítása a legmodernebb intravénás terápiát kínáló kezelésekkel. Széles körben elterjedt nemzetközi lábnyomával és hajthatatlan innovációs törekvésével a REVIV a wellness szektor forradalmának vezetője. Jellegzetes technológiai platformja felhatalmazza az intravénás terápiát kínáló szolgáltatókat, hogy páratlan biztonsággal és hatékonysággal nyújtsanak személyre szabott és precíziós megoldásokat.

Amit a The DRIPBaR-ról tudni érdemes

A The DRIPBaR, a wellness területén tevékenykedő úttörő márka készen áll arra, hogy az intravénás terápia fejlődésével újradefiniálja az egészség és a vitalitás világát. Az élvonalbeli tudománynak és a biztonság iránti elkötelezettségnek köszönhetően a The DRIPBaR transzformatív megközelítést kínál a sejtek egészségéhez és a személyre szabott gondozáshoz. A folyamatosan fejlődő kezelésekre és az orvosi fejlesztésekre összpontosítva a The DRIPBaR a wellness új korszakát tárja fel, ahol a megújulás, a vitalitás és az optimalizált egészség találkozik egymással.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Médiaérdeklődések:
REVIV Global: Emma Robertson, erobertson@revivme.com
The DRIPBaR: Marketing@thedripbar.com

Contacts

Médiaérdeklődések:
REVIV Global: Emma Robertson, erobertson@revivme.com
The DRIPBaR: Marketing@thedripbar.com