A Hillstone Networks bekerült a biztonsági szolgáltatás peremhálózati (SSE) megoldásokól készült áttekintő jelentésbe

A Hillstone Networks ZTNA (zéró bizalomra épülő hálózati hozzáférés) megoldása az elemző cég SSE elemzésébe került bele

SANTA CLARA, Kalifornia--()--A Hillstone Networks, a kiberbiztonsági megoldások vezető szolgáltatója is szerepel a 2023-as év negyedik negyedévére vonatkozó, biztonsági szolgáltatás peremhálózati (SSE) megoldásokól készült áttekintő jelentésben (Security Service Edge Solutions Landscape Report). A Forrester-jelentés áttekintést ad a biztonsági szolgáltatás peremhálózat (SSE) megoldások piaci helyzetéről, amely megoldások feladata, hogy zéró bizalomra épülő hozzáférést biztosítsanak alkalmazásokhoz és adatokhoz, valamint biztosítsák a távoli munkaerőt. A jelentés olyan kulcsfontosságú szempontokra helyezi a hangsúlyt, mint a piac meghatározása, az üzleti érték, a piaci érettség, a dinamika, a neves gyártók, a legfontosabb felhasználási esetek, a funkcionalitás felhasználási esetek szerint, valamint a kiterjesztett felhasználói esetekre fordított gyártói figyelem.

„Az SSE megoldások valódi biztonsági hiányosságokat oldanak meg az egyre bővülő hálózati peremen” – állítja Tim Liu, a Hillstone Networks technológiai vezetője és társalapítója. „A Hillstone ZTNA megoldása az SSE részeként nyújt zéró bizalmi védelmet, biztosítva a hibrid vagy távoli munkaerő számára szükséges biztonságot, védelmet nyújtva az alkalmazásoknak és az adatoknak a telepítéstől függetlenül – a peremtől a felhőig."

A távoli és hibrid munkamodellek térhódításával a hagyományos hálózati határok már kevésbé hatékonyak. A központi informatikai biztonsági tisztviselők (CISO) feladata a vállalati eszközökhöz való, több helyről történő hozzáférés biztosítása: az egyetemi hálózatoktól a fiókirodákon át a munkavállalók otthonáig, sőt még a nyilvános mobilhálózatokon is. A hibrid, bármilyen eszközzel, bárhonnan történő hozzáférés kihívásainak megoldására a Hillstone Edge megoldási csomagja tartalmazza a zéró bizalomra épülő hálózati hozzáférés (ZTNA) technológiát. A ZTNA lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a felhasználó tartózkodási helyétől függetlenül biztosítsák a hozzáférést, így jól illeszkedik a mai munkaerő felosztott jellegéhez az alkalmazások munkaterhelésének, a vállalati adatoknak és a távoli hozzáférésnek védelme tekintetében.

A Hillstone ZTNA megoldása a legmodernebb tűzfalplatformokra épül, és lehetővé teszi a felhasználói és eszközazonosítón alapuló, részletesen szabályozható hozzáférés biztosítását, az eszköz beállításának folyamatos ellenőrzését. A jogosultságok ezáltal pontosan érvényesíthetők, ami ideális SSE megoldássá teszi.

Amit a Hillstone ZTNA megoldásokról tudni érdemes.

Amit a Hillstone Networks-ről tudni kell

A Hillstone Networks vezető szerepet tölt be a kiberbiztonság területén, mélyreható és széleskörű védelmet kínál különböző méretű vállalatok számára, bármilyen munkaterületen a peremtől a felhőig. A Hillstone Networks integratív kiberbiztonsági megoldása világszerte több mint 26 000 vállalkozás számára biztosít lefedettséget, ellenőrzést és konszolidációt. www.hillstonenet.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com

Contacts

Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com