A Mary Kay Magyarországon terjeszkedik, előtérbe helyezve a szépséget és a női szerepvállalást Közép-Európában

 

With Hungary’s rich cultural tapestry, vibrant heritage, and dynamic economy, Mary Kay Inc. is set to introduce a range of initiatives aimed at bolstering the economic empowerment of Hungarian women. (Credit: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--A Mary Kay Inc., ikonikus szépségmárka és a női szerepvállalás globális szószólója nagy izgalommal jelentette be magyarországi terjeszkedését. Ez a stratégiai lépés biztosítja a vállalat legújabb bővülését az európai piacon, ráadásul egybeesik a Mary Kay fennállásának 60. évfordulójával, hangsúlyozva a maradandó örökséget, amely páratlan vállalkozási lehetőségeket és magas minőségű bőrápolási termékeket és dekorkozmetikumokat kínál.

A Mary Kay Magyarország működését a Mary Kay Csehország prágai irodájából fogják felügyelni. A jelentős bővülést Prágában és Budapesten is különböző eseményekkel ünneplik meg. Ez a terjeszkedés a márka közelmúltbeli elismerésére épül: az Euromonitor International a Mary Kay-t a világon elsőszámú bőrápolási termékeket és dekorkozmetikumokat közvetlenül értékesítő márkává választotta1.

„Mindig is fontolgattuk a magyarországi terjeszkedést, és tudjuk, hogy MOST jött el az ideje annak, hogy bemutassuk páratlan karrierlehetőségeinket és ellenállhatatlan termékeinket azen az új piacon” – mondta el Tara Eustace, a Mary Kay európai régióért felelős elnöke. „Biztos vagyok benne, hogy Edita Szaboova vezetésének és a Mary Kay rendkívül sikeres cseh és szlovák piacainak köszönhetően izgalmas és megvalósítható jövedelemszerzési lehetőségeket fogunk biztosítani a magyar nőknek.”

Edita Szaboova, a Mary Kay Csehország & Szlovákia vezérigazgatója kifejezte az új piaci terjeszkedés iránti lelkesedését.

„Nagy örömmel tekintünk annak elébe, hogy erősítsük a feltörekvő női vállalkozók szerepvállalását Magyarországon, a nők életének gazdagítását szolgáló kulcsfontosságú küldetésünkkel összhangban” – mondta Szaboova. Magyarországon nagyra becsülik és támogatják a vállalkozásokat, és kutatásaink szerint a nők örömmel fogadják majd ezt az új lehetőséget a munkára, a tanulásra és arra, hogy fejlesszék saját fenntartható vállalkozásukat."

Magyarország kulturális sokszínűségét, izgalmas örökségét és dinamikus gazdaságát figyelembe véve a Mary Kary Inc. egy sor olyan kezdeményezét fog bemutatni, amelyeknek célja a magyar nők gazdasági szerepvállalásának támogatása. Ezek a kezdeményezések oktatási és mentorprogramokat, valamint az országban jelentős gazdasági befektetést foglalnak magukba.

További információért kérjük, látogasson el a Mary Kay Magyarország honlapjára: www.marykay.hu, illetve maradjon velünk kapcsolatban az Instagramon és a Facebookon.

Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Akkor is. Most is. Mindörökké. Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban, Texasban létrehozott szépségápolási cég elé: gazdagítani a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a globális vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. 60 éve a Mary Kay lehetőséget ad a nőknek, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet és innováció révén meghatározhassák saját jövőjüket. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy bolygónkat meg kell őrizni a jövő generációi számára, védelmezni kell a rákbeteg és a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket, valamint arra kell buzdítani a fiatalokat, hogy kövessék álmaikat. További információért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebookon, az Instagramon, a LinkedInen vagy az X-en (korábbi nevén Twitter).

1 „Forrás: Euromonitor International Limited; Szépség- és Testápolás 2023-as kiadás, értékesítés kiskereskedelmi eladási áron, 2022-es adatok”

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com