TVS Motor Company smeedt strategisch partnerschap met Emil Frey voor belangrijkste Europese markten

Lorenz Frey-Hilti, Director, Emil Frey Group & Sudarshan Venu, Managing Director, TVS Motor Company announcing the partnership (Photo: Business Wire)

BANGALORE, India--()--TVS Motor Company, een vooraanstaande internationale autofabrikant die actief is in de segmenten van tweewielers en driewielers, maakte vandaag bekend dat het in Europa op de markt aantreedt dankzij het ondertekenen van een akkoord voor import en distributie met Emil Frey, een onderneming die al 100 jaar actief is en in de wereld van de automobieldistributie een gezaghebbende naam heeft.

Dit partnerschap betekent een belangrijke stap vooruit voor de internationale expansie van TVS Motor Company, dankzij Emil Frey's uitgebreide distributienetwerk en diepgaande marktinzichten in Europa. TVS Motor Company, die bekend staat om haar inzet voor innovatie en kwaliteit, zal Europese klanten een groot aanbod technologisch geavanceerde tweewielers met hoogwaardige prestaties voorstellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie neemt u contact op met:
KS Harini: ks.harini@tvsmotor.com / Priyanka Kumar: Priyanka.kumar@tvsmotor.com

Contacts

Voor meer informatie neemt u contact op met:
KS Harini: ks.harini@tvsmotor.com / Priyanka Kumar: Priyanka.kumar@tvsmotor.com