SUEZ recycling & recovery UK sluit partnerschap met AMCS voor haar digitale transformatie

Gary Mayson, Chief Operating Officer for SUEZ recycling and recovery UK and Freddie Kavanagh, Chief Operating Officer, AMCS

LIMERICK, Ierland & MAIDENHEAD, Engeland--()--AMCS, een vooraanstaande internationale leverancier van geïntegreerde, op de cloud gebaseerde software- en voertuigtechnologie voor de milieusector, de nutsmaatschappijen, resource- end recyclingsectoren, maakte vandaag bekend dat SUEZ recycling & recovery UK, de toonaangevende specialisten in recycling- en resourcebeheer, voor AMCS koos als hun technologiepartner om hun digitale transformatie te versnellen en continue verbetering aan te drijven in hun triple bottom line.

Het doel van het project bestaat erin om het AMCS-platform, een moderne SaaS-oplossing (Software as a Service), te ontplooien teneinde een aantal verouderde oplossingen gebruikt door SUEZ te vervangen en zo een gestroomlijnde, geïntegreerde oplossing te voorzien bij een groot deel van haar bedrijfsactiviteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Clara O'Mahoney
AM O Sullivan PR
Clara@amosullivanpr.ie
Gsm: +353 (87) 9261207

Contacts

Media:
Clara O'Mahoney
AM O Sullivan PR
Clara@amosullivanpr.ie
Gsm: +353 (87) 9261207