Accelerant, gespecialiseerd in risk exchange op basis van gegevens, verwelkomt Gabriella Engstrand als distributiehoofd voor Europa

Voormalig hoofd van Europese Broker Distribution voor Lloyd's ondersteunt momentum in Europa

Gabriella Engstrand, Head of Distribution - Europe for Accelerant (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Accelerant, een risk exchange gebaseerd op gegevens die onderschrijvers van gespecialiseerde verzekeringen met verstrekkers van risicokapitaal verbindt, kondigde vandaag aan dat Gabriella Engstrand het team komt vervoegen als Distributiehoofd voor Europa. Met ingang van januari zal Engstrand de uitbreiding van Accelerant in Europa leiden, met aandacht voor strategie en ontwikkeling van bestaande en toekomstige markten. Momenteel heeft Accelerant licenties om in 30 EER-landen actief te zijn.

Engstrand is een bedrijfsontwikkelingsexecutive met 17 jaar ervaring in verzekeringen. Haar vorige functie was Europees Hoofd van Broker Distribution voor het aanvoeren van de herverzekerings- en verzekeringsmarktplaats Lloyd’s of London.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIACONTACT
Chelsea Allison
chelsea@cmand.co
312.775.2856

Contacts

MEDIACONTACT
Chelsea Allison
chelsea@cmand.co
312.775.2856