Az Al Marjan-sziget a Marriott International második vendéglátási ajánlatát kínálja a partjain: a W Al Marjan Island-et

Al Marjan Island to feature Marriott International's second hospitality offering on its shores: W Al Marjan Island (Photo: AETOSWire)

RÁSZ EL-HAIMA, Egyesült Arab Emírségek--()--A Marjan, a szabadon birtokolt „freehold" ingatlanok fő fejlesztője Rász el-Haimában ma bejelentette, hogy a Marriott International, Inc. és a Dalands Holding együttműködésének eredményeként megnyitja a W Hotelt az Al Marjan-szigeten.

A tervek szerint a W Al Marjan Island ünnepélyes megnyitójára 2027 elején kerül majd sor, amellyel kettős hírnév megszerzésére törekszik, nem csupán a Marriott International második vendéglátóipari vállalkozásaként a szigeten, hanem a W Hotel első Rász el-Haimában található ingatlanaként is, amely a márka merész dizájnját, kimagasló szolgáltatást és folytonos programozást hoz magával az északi emírségbe.

Rendeltetése, hogy a Marjan zászlóshajó-szigetcsoportjának szigetén, az Arab-félsziget festői háttere előtt, a Yanas és Jais-hegységek által körülvett szálloda tovább emelje ennek a virágzó szabadidős célpontnak a vonzerejét a világjárók körében.

A 300 lenyűgöző tengerre néző szállodai szobából és lakosztályból álló pazar ingatlan várhatóan olyan jellegzetes terekkel rendelkezik majd, mint a Living Room, a WET terasz, a W Lounge, az AWAY Spa és a FIT fitneszközpont, valamint három étterem és üzlethelyiségek.

Abdulla Al Abdouli, a Marjan vezérigazgatója elmondta: „Ahogyan Rász el-Haima jogosan szilárdítja meg pozícióját a globális turisztikai környezetben, büszkék vagyunk arra, hogy jelentős mértékben hozzájárulunk hitelességének és vonzerejének növeléséhez a nemzetközi befektetők körében. Ez az elkötelezettség számtalan tekintélyes projekthez vezetett, amelynek egyik példája a W Al Marjan Island elindítása.”

„Izgatottak vagyunk, hogy a Dalands Holdinggal együttműködve elhozzuk a W pezsdítő energiáját és dinamikus dizájnját az Al Marjan-szigetre” – árulta el Saahil Lalit, a Marriott International közel-keleti fejlesztésekért felelős alelnöke. „Rász el-Haima továbbra is keresett szabadidős célpont, amely világszerte idilli strandjaihoz és látnivalóihoz vonzza az utazókat.”

Saurabh Gupta, a Dalands Holding vezérigazgatója elmondta: „Úgy gondoljuk, hogy ez az egyedülálló fejlesztés rendkívül népszerű lesz ikonikus dizájnja, fényűző szállása és divatos kulináris lehetőségei miatt. A portfóliónk többi luxusszállodájához hasonlóan a W Al Marjan Island-et leendő vendégeink vélt igényei alapján fejlesztjük azáltal, hogy kivételes ajánlatokat és felejthetetlen élményeket állítunk össze számukra.”

A több mint 7,8 km-en végignyúló fehér homokos strandokkal és 23 km-es vízparttal, valamint számos tevékenységgel és vízi sporttal büszkélkedő Al Marjan-sziget egy fényűző vízparti életstílust álmodik újjá Rász el-Haima városában.

*Forrás: AETOSWire

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Nivine William
nivine.william@bcw-global.com

Contacts

Nivine William
nivine.william@bcw-global.com