Hurricane Electric breidt IP-transitopties in Zuid-Europa uit met een Point of Presence bij Telesmart in Skopje

Deze eerste Point of Presence in Noord-Macedonië staat in voor een robuuste verbinding aan hoge snelheid met deze industriële en commerciële hoofdstad

SKOPJE, Noord-Macedonië--()--Hurricane Electric, ’s werelds grootste internet-backbone gebaseerd op IPv6, kondigde vandaag aan dat het een nieuwe Point of Presence (PoP) heeft uitgebouwd in Telesmart Skopje in Skopje, in Noord-Macedonië. Deze nieuwe PoP bevindt zich in NN Nikola Parapunov, Skopje 1000, in Noord-Macedonië.

Telesmart Skopje is gelegen op 11,5 mijl van de internationale luchthaven van Skopje in het economische, culturele en academische centrum van het land, waar ook de European Institute of Innovation and Technology innovation hub van de EU zich bevindt, ontworpen om aan plaatselijke ondernemers, innovators en leerinstanties innovatieondersteuning te bieden en hen met het Europese innovatie-ecosysteem te verbinden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Adam Waitkunas
Milldam PR
adam.waitkunas@milldampr.com
(978) 828-8304

Contacts

Media
Adam Waitkunas
Milldam PR
adam.waitkunas@milldampr.com
(978) 828-8304