Napier zet zich in voor Franstalig Europa  

Napier Commits to French Speaking Europe - Charles Duport (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Napier, wereldwijd specialist op het gebied van AML-technologie, heeft de Fransman Charles Duport aangesteld om zijn bestaande en nieuwe klanten in Frankrijk, de Benelux en Zwitserland beter van dienst te kunnen zijn. Duport kan bogen op tien jaar ervaring in de markt voor oplossingen tegen financiële criminaliteit.

"Nadat ik met een aantal geweldige, vooruitstrevende fintech-specialisten heb gewerkt, ben ik bij Napier gaan werken vanwege de superioriteit van het product", zegt Duport. "Ik ben enorm onder de indruk van de vijf belangrijkste voordelen die het biedt: modulariteit, zodat klanten hiaten kunnen opvullen in plaats van te moeten scheuren en vervangen; een 360-gradenbeeld van risico's, waarbij gegevens worden samengebracht en een volledig en nauwkeurig beeld wordt gegeven; de flexibiliteit van de inzet; het gebruik van slimme, verklaarbare AI; en de pure bruikbaarheid. Het ontwerp- en ontwikkelingsteam heeft ingespeeld op de regelgeving en de uitdagingen in de sector die AML-compliance teams ervaren, ongeacht de grootte of de sector van de financiële instellingen. Zowel de puntoplossingen als het end-to-end platform zijn echt toonaangevend in de markt."

De Franstalige markt, met zijn overvloed aan binnenlandse en internationale banken en een aantal van de grootste mondiale betalings-, vermogensbeheer- en asset servicing-bedrijven, is een belangrijke groeimarkt voor Napier, dat zijn flexibele puntoplossingen specifiek heeft ontwikkeld om in te spelen op de steeds veranderende regelgevingseisen die aan deze organisaties worden gesteld.

"Financiële instellingen in Frankrijk, de Benelux en Zwitserland staan onder dezelfde druk als bedrijven elders in Europa, waarbij de behoefte aan een flexibele respons nu centraal staat bij compliance", voegt Duport toe. "De no-code aanpak en geïntegreerde sandbox van Napier geven de gebruikers de controle, waardoor de kosten dalen en de effectiviteit toeneemt. In live-omgevingen heeft de Client Screening-oplossing van Napier het aantal fout-positieven met 97% verminderd - een enorme winst voor compliance-teams die onder grote druk staan."

"Ons partnerschap met Refinitiv (een onderdeel van LSEG) heeft aangetoond dat er in Franstalig Europa behoefte is aan flexibele, gebruiksvriendelijke en geavanceerde oplossingen", voegt Greg Watson, CEO van Napier, toe. "Het in dienst nemen van Charles is een duidelijk signaal van onze inzet om klanten in Frankrijk, de Benelux en Zwitserland op een responsieve en zeer op maat gemaakte manier te bedienen."

Napier (http://www.napier.ai) wordt vertrouwd door financiële instellingen, waaronder eerste klas banken, vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen en andere gereguleerde organisaties over de hele wereld, om geavanceerde compliance-technologie voor financiële criminaliteit te bieden die een continu en holistisch beeld van risico's geeft.

einde

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Sullivan
napier@contextpr.co.uk
+44(0)300-124-6100

Contacts

John Sullivan
napier@contextpr.co.uk
+44(0)300-124-6100