A Quorum Software bejelentette az integrált vállalati tervezéshez, gazdaságossághoz és tartalékkezeléshez használható felhőoptimalizált, újgenerációs Planning Space megjelenését

A nagyobb hatékonyság, átláthatóság és jobb kockázatkezelés érdekében az új Planning Space a hozzá kapcsolt adatokkal felgyorsítja az üzleti tervezési munkafolyamatokat.

HOUSTON--()--A Quorum Software (Quorum), az energiaiparra szakosodott globális vezető szoftvergyártó ma bejelentette, hogy megjelent a Planning Space legújabb változata. A Quorum Energy Suite részét képező alkalmazáscsomag az egyetlen olyan integrált vállalati tervezési felület, amelyet kifejezetten a modern energiaiparban megvalósuló tervezés kihívásainak és komplexitásának megoldására terveztek, és amely a felhő erejét kihasználva segít az energiaipari vállalatoknak, hogy megbízható és pontos adatokra támaszkodva kevesebb idő alatt, jobb döntéseket hozzanak.

„Minden korábbinál szigorúbb tőkefegyelem szükséges ahhoz, hogy a vállalatok olyan tőkeberuházásokat hajthassanak végre, amelyek egyaránt csökkentik kibocsátásaikat és ellátási költségeiket. Ehhez az energiaiparnak kifinomult és stabil tervezési eszközökre van szüksége, amelyekkel biztosítható az agilis és gyors előrehaladás” – nyilatkozta Tyson Greer, a Quorum Software termékigazgatója. „A felhőt és az egységes adatarchitektúrát kihasználva a Planning Space felgyorsítja az információalapú közös döntéshozatalt, ezáltal jobban összehangolható a tőke- és tartalékkezelés, valamint a pénzügyi és az erőforrás-tervezés. Végső soron a vállalatok immár magabiztosan, gyorsabban, nagyobb pontossággal és összehangoltsággal tervezhetnek mind a nettó, mind a bruttó nyereségcélok elérése érdekében, miközben teljesíthetik a nettó kibocsátásmentességre vonatkozó céljaikat.”

Az új Planning Space lépésváltást jelent a teljesítményben és a bővíthetőségben – dinamikus tervezési filozófiája megszünteti a nehézkes tervezési ciklusokat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy maximalizálják a termelékenységet és a hozzáadott értéket termelő tevékenységekre összpontosítsanak.

A csomag teljesen integrál öt modult (tőketervezés, pénzügyi tervezés, kőolaj- és energiagazdaságosság, valamint tartalék- és erőforrás-kezelés), leegyszerűsítve azáltal az adatalapú üzleti tervezési munkafolyamatokat, ami növeli a hatékonyságot és az átláthatóságot, továbbá javítja a kockázatkezelést. A Planning Space szabványosított bemenetek és kimenetek konfigurálására irányuló képessége lehetővé teszi a hatékony portfólió-konszolidációt és -optimalizálást, amelyet a szabályoknak való jobb megfelelés és adatkezelés érdekében naprakésszé tett ellenőrzési nyomvonal is támogat.

Emellett a nyílt API-k integrációs lehetőségeket biztosítanak a Quorum Energy Suite, valamint olyan külső eszközök számára, amelyek támogatják az alapmodulokon túlmutató, kiterjesztett munkafolyamatokat és eljárásokat.

Az új Planning Space főbb jellemzői a következők:

  • Fogyasztói szintű használhatóság: Az új Planning Space a webes paradigmát és az ügyfelek többéves visszajelzéseit felhasználva gazdagabb felhasználói élményt nyújt.
  • Következő generációs teljesítmény: A felület adatfeldolgozása elődjéhez képest sokkal gyorsabb.
  • Bővíthetőség: Az új Planning Space támogatja a nagyobb, összetettebb adathalmazok kezelését (például az egyidejű használatot), anélkül, hogy romlana a teljesítménye.
  • Felhőoptimalizálás: A felhőtechnológia kihasználásával soha nem látott teljesítményt nyújt, gyorsabb hozzáférést biztosít a legújabb termékinnovációkhoz, miközben csökkenti a teljes tulajdonlási költséget.
  • Gördülékeny integráció: A modulok továbbfejlesztett integrációja egyszerűsíti a vállalati munkafolyamatokat. A nyílt API-k révén a Planning Space összekapcsolható a Quorum Energy Suite más termékeivel és külső eszközökkel.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a Quorum tervezési megoldása hogyan segíthet az energiavállalatoknak abban, hogy az összes vállalati munkafolyamatukat egyetlen felületre helyezzék, látogasson el ide.

Amit a Quorum Software-ről tudni érdemes

A Quorum Software a világ egyik vezető energiaipariszoftver-fejlesztő vállalata, amely a teljes energiaipari értékláncra kiterjedő szoftverszolgáltatást nyújt 55 országban, több mint 1800 ügyfél számára. A Quorum megoldásai az emberek, munkafolyamatok és rendszerek döntéshozásra alkalmas adatokkal való összekapcsolása révén hozzájárulnak az energiaipari szervezetek növekedéséhez és nyereségességének fokozásához. Húszonöt évvel ezelőtt mi biztosítottuk az iparág első gázerőművi számviteli szoftverét, ma pedig megoldásainkkal, az ágazatot előrevivő adatstandardjainkkal és integrált termékeinkkel zökkenőmentessé tesszük az ágazat szereplőinek üzleti folyamatait. A globális energiaipar bizalommal fordul a Quorum szakértőihez, és az energiaszektor átalakulásával járó folyamatok sikeres bevezetése érdekében előszeretettel használja alkalmazásainkat, melyek mind a jelenben, mind a jövőben értéknövelő eredményt biztosítanak. További információért kérjük, tekintse meg honlapunkat: quorumsoftware.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Médiakapcsolatok:
Lauren Force
PAN Communications
Quorum@pancomm.com

Contacts

Médiakapcsolatok:
Lauren Force
PAN Communications
Quorum@pancomm.com