monday.com kondigt deelname aan de Nasdaq 46ste Investeerdersconferentie

NEW YORK en TEL AVIV, Israël--()--monday.com Ltd. (NASDAQ: MNDY), een werkbesturingssysteem (Work OS) waar organisaties van elke grootte de tools en processen kunnen opzetten die ze nodig hebben om elk aspect van hun werk te beheren, heeft vandaag bekendgemaakt dat leden van zijn managementteam deel gaan nemen aan de Nasdaq Investeerdersconferentie op dinsdag 14 juni 2022 om 08.00 uur ET.

De presentatie zal recente gebeurtenissen belichten en zal live worden uitgezonden op de website voor investeerdersrelaties van monday.com op https://ir.monday.com. Een opname van de sessie zal op de website beschikbaar zijn onder Nieuwe en events.

Over monday.com

Het monday.com Work OS is een open platform dat de kracht van software democratiseert, zodat organisaties eenvoudig softwaretoepassingen en werkbeheertools kunnen bouwen die aan al hun behoeften voldoen. Het platform verbindt mensen intuïtief met processen en systemen, waardoor teams kunnen excelleren in elk aspect van hun werk. monday.com heeft teams in Tel Aviv, New York, San Francisco, Miami, Chicago, Londen, Sydney, São Paulo en Tokyo. Het platform kan volledig worden aangepast aan elke branche en wordt momenteel gebruikt door meer dan 152.000 klanten in meer dan 200 branches in meer dan 200 landen.

Bezoek ons op LinkedIn, Twitter, Instagram, YouTube en Facebook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Byron Stephen
byron@monday.com

Contactpersoon voor de pers:
Leah Walters
leah@monday.com

Contacts

Investeerdersrelaties:
Byron Stephen
byron@monday.com

Contactpersoon voor de pers:
Leah Walters
leah@monday.com