• Zwiastun nowego tytułu „Rise of Stars (ROS)” dostępny na całym świecie.
  • Strategiczna gra science-fiction stworzona na platformie WEMIX.
  • Światowa premiera planowana jest na 1. kwartał 2022 r.

LightCON uruchamia stronę ze zwiastunem nowej gry mobilnej „Rise of Stars (ROS)” ROS to nowa mobilna gra strategiczna z gatunku SF, zawierająca misternie zaprojektowane wojenne statki kosmiczne i planety znajdujące się w bezkresnym wszechświecie. Z hasłem „Gra 4x blockchain dla największego zdobywcy”, strona ze zwiastunem została stworzona w celu umożliwienia użytkownikom doświadczenia atmosfery ROS oraz zapoznania się z koncepcją gry i reprezentatywnymi materiałami wizualnymi. ROS będzie polegać na budowie systemu dla graczy, którzy zyskają możliwość zdobywania tokenów w grze poprzez wydobywanie zasobów naturalnych planet. Światowa premiera planowana jest na 1. kwartał 2022 r. (Grafika: Business Wire)

SEONGNAM, Korea Południowa--()--Zwiastun „Rise of Stars (ROS)”, nowej gry mobilnej, która jest opracowywana przez spółkę LightCON, podmiot zależny WEMADE MAX (dyrektorzy generalni: Hyunguk Chang, Gilhyung Lee) (KOSDAQ: 101730), od dzisiaj dostępny jest na całym świecie za pośrednictwem nowej strony internetowej.

Z hasłem „Gra 4x blockchain dla największego zdobywcy”, strona ze zwiastunem została stworzona w celu umożliwienia użytkownikom doświadczenia atmosfery ROS i zapoznania się z koncepcją gry i reprezentatywnymi materiałami wizualnymi.

Ma również mnóstwo elementów, które spawią graczom przyjemność, w tym możliwość poszukiwania w galaktyce planet z bogatymi zasobami naturalnymi i udział w bitwach przeciwko adwersarzom, nie wspominając o strategicznym planowaniu poszerzania strefy wpływów poprzez działania wojenne, prowadzone w czasie rzeczywistym i na szeroką skalę.

Jednocześnie ROS będzie polegać na budowie systemu dla graczy, którzy zyskają możliwość zdobywania tokenów w grze poprzez wydobywanie zasobów naturalnych planet.

Dzięki zastosowaniu technologii blockchain opracowanej przez Wemade, w grze ROS wprowadzony zostanie nowy token oraz token NFT (non-fungible token) na platformie WEMIX.

Serwis ROS będzie dostępny na całym świecie pod nazwą „Rise of Stars on WEMIX”. Dokładając wszelkich starań ukierunkowanych na zapewnienie światowej premiery serwisu w pierwszym kwartale przyszłego roku, ROS systematycznie będzie publikować informacje o grze i materiały filmowe z chwilą uruchomienia strony ze zwiastunem gry.

* 'Rise of Stars' Teaser site: https://www.riseofstars.io

W imieniu LightCON