Habu breidt internationaal uit en benoemt Tim Norris-Wiles tot algemeen directeur EMEA

Data Collaboration Company voegt bewezen leiderschap toe in EMEA-regio om wereldwijde expansie te versnellen naarmate de vraag naar bruikbare data en inzichten blijft groeien

SAN FRANCISCO--()--Habu, de Global Innovator in Data Clean Room-software, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van veteraan uit de sector, Tim Norris-Wiles, als Managing Director van EMEA, aangezien Habu internationaal uitbreidt en zijn wereldwijde klantenbestand blijft groeien en zaken.

Voortbouwend op de enorme groei in de eerste helft van 2021, stelt Habu’s Data Clean Room-software merken in staat om te profiteren van de volledige waarde van gegevens in een veilige omgeving, met metingen, targeting, personalisatie en toegang tot unieke inzichten voor de beste marketingresultaten. Door zijn eigen methoden voor cloudgegevensintegratie en gedistribueerde gegevensverwerking, blijft Habu innoveren op manieren die organisaties zoals Activision, ASICS, Insider en Digital Trends in staat stellen veilig samen te werken en gegevens volledig te benutten in hun cleanrooms.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alexis Roberts
alexis@purposenorthamerica.com

Contacts

Alexis Roberts
alexis@purposenorthamerica.com