A monday.com bejelentette a javasolt első nyilvános részvénykibocsátásával kapcsolatos bejegyzési nyilatkozat benyújtását

New York, USA és Tel Aviv, Izrael--()--A monday.com Ltd. (a továbbiakban "monday.com") egy olyan munkakezelést biztosító operációs rendszer (Work OS), amelynek használatával bármilyen méretű szervezet létrehozhatja munkavégzése összes területének kezeléséhez a szükséges eszközöket és folyamatokat. A vállalat május 17-én bejelentette, hogy bejegyzési kérelmet nyújtott be az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission, a továbbiakban "SEC") törzsrészvényeinek javasolt első nyilvános tőzsdei forgalomba hozatalával kapcsolatosan. A vételre felkínálandó részvények száma és javasolt kibocsátási ártartománya még nem került meghatározásra. A monday.com "MNDY" tőzsdei azonosítóval (ún. "ticker szimbólum") rendelkező törzsrészvényei a Nasdaq Global Select Market részvénykínálatában lesznek elérhetők.

A javasolt kibocsátás fő könyvvezetői és szervezői (lead book-running manager) a Goldman Sachs & Co. LLC és a J.P. Morgan lesznek, a jegyzési könyv közös vezetőiként (joint bookrunners) pedig az Allen & Company LLC és a Jefferies működik közre. A javasolt kibocsátásban a társszervezői feladatokat a William Blair, a Piper Sandler, az Oppenheimer & Co., a Canaccord Genuity, a Cowen és a Needham & Company látja el.

A részvények megvásárlásra való felajánlása kizárólag a részvénykibocsátási tájékoztatóban foglaltak szerint történik. Amikor a kibocsátásra vonatkozó részvénykibocsátási tájékoztató előzetes változata elkészül, az érdeklődők a következő címeken szerezhetik azt be: Goldman Sachs & Co. LLC, címzett: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefon: (866) 471-2526, email: prospectus-ny@ny.email.gs.com; J.P. Morgan Securities LLC, a Broadridge Financial Solutions címén: 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, telefon: (866) 803-9204 vagy email: prospectus-eq_fi@jpmchase.com; Allen & Company LLC, címzett: Prospectus Department, 711 Fifth Avenue, New York, New York 10022 vagy email: allenprospectus@allenco.com; továbbá Jefferies LLC, címzett: Equity Syndicate Prospectus Department, 520 Madison Avenue, New York, NY 10022, telefon: (877) 821-7388 vagy email: Prospectus_Department@Jefferies.com.

A monday.com az F-1 sz. nyomtatványon benyújtotta a SEC-hez a fenti értékpapírokra vonatkozó bejegyzési nyilatkozatot, a SEC azonban egyelőre még nem nyilvánította azt hatályosnak. Ezek az értékpapírok nem értékesíthetők, illetve a megvásárlásukra vonatkozó ajánlatok nem fogadhatók el addig, amíg a bejegyzési nyilatkozat hatályba nem lép.

Ez a sajtóközlemény nem minősül ezeknek az értékpapíroknak az értékesítésére vonatkozó ajánlatnak, illetve a megvásárlásukra vonatkozó ajánlatkérésnek, és ezeknek az értékpapíroknak az eladására nem kerül sor semmiféle olyan államban vagy jogrendszerben, ahol a fenti ajánlattétel, ajánlatkérés vagy értékesítés az adott állam vagy jogrendszer értékpapírokra vonatkozó jogszabályai alapján a bejegyzést vagy a minősülést megelőzően törvényellenes lenne.

Amit a monday.com-ról tudni kell…

A monday.com Work OS egy olyan nyílt platform, amely lehetővé teszi a szoftver kínálta lehetőségek demokratikus kiaknázását, és így a különféle szervezetek könnyedén kiépíthetik a minden igényüknek megfelelő szoftveralkalmazásokat és munkakezelési eszközöket. A platform intuitív módon kapcsolja össze az embereket a folyamatokkal és rendszerekkel, és így képessé teszi a munkavállalókat arra, hogy munkájuk minden területén kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak. A monday.com csapatai Tel Avivban, New Yorkban, San Franciscóban, Miamiban, Chicagóban, Londonban, Kijevben és Sydney-ben dolgoznak. A platform, amelyet jelenleg több mint 190 országban, mintegy 200 ágazatban 125000 ügyfél használ, teljes mértékben testreszabható, és így bármely üzleti vertikum igényeit képes kielégíteni.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Sajtókapcsolatok:
Leah Walters