Swimlane en Elastic Partner om een uitbreidbaar raamwerk te leveren voor Security Operations Teams

Verdiepende integraties bieden gezamenlijke klanten de mogelijkheid om moderne bedreigingen aan te pakken en de algehele cyberbeveiligingshouding te verbeteren

DENVER & MOUNTAIN VIEW, Californië--()--Swimlane, leverancier van het toonaangevende beveiligingsautomatiseringsplatform in de branche, en Elastic (NYSE: ESTC), het bedrijf achter Elasticsearch en de Elastic Stack, hebben vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd om de wereldwijde beveiliging te helpen teams breken silo’s in hun beveiligingsprocessen af en zorgen voor een krachtvermenigvuldiger voor teams van beveiligingsoperaties die voortdurend overweldigd worden.

Dit partnerschap zal bestaande productintegraties verbeteren en gezamenlijk nieuwe mogelijkheden ontwikkelen om beveiligingsteams te helpen efficiënter en effectiever te zijn in het beschermen van hun organisaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Cole Christy
LaunchTech for Swimlane
619-972-9836
cole@golaunchtech.com

Jennifer Malleo
Elastic
415-205-3253
jenn.malleo@elastic.co

Release Summary

Swimlane and Elastic will jointly develop new capabilities to help security teams be more efficient and effective in protecting their organizations.

Contacts

Media
Cole Christy
LaunchTech for Swimlane
619-972-9836
cole@golaunchtech.com

Jennifer Malleo
Elastic
415-205-3253
jenn.malleo@elastic.co