SentinelOne behaalt de hoogste score voor gebruiksscenario van type B in de Gartner 2021 Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms

SentinelOne is de enige leverancier die het hoogst scoort in alle drie de gebruikscases voor kritische capaciteiten

MOUNTAIN VIEW, Californië--()--SentinelOne, het autonome cybersecurity platformbedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat Gartner SentinelOne heeft gepositioneerd met de hoogste score in gebruikssituatie Type B in Gartner’s 2021 Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms-rapport.

SentinelOne kreeg de hoogste score voor alle drie de klanttypen van 19 leveranciers. Gartner zegt: “Type B-organisaties willen relatief actueel blijven op het gebied van technologie zonder te ver voor of achter te lopen op hun concurrentie.”

“Wij geloven dat het ontvangen van de hoogste productscore van organisaties die prioriteit geven aan de algehele waarde in de 2021 Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms, onze visie en uitvoering bevestigt bij het leveren van een AI-aangedreven platform dat speciaal is gebouwd voor de eisen van de reguliere zakelijke markt”, aldus Raj Rajamani, Chief Product Officer, SentinelOne. “Deze organisaties vertegenwoordigen het grootste marktsegment van de gebruiksscenario’s van Gartner en geven prioriteit aan technologische implementaties die de productiviteit, productkwaliteit, klantenservice en beveiliging van hun organisatie verbeteren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Merrill
fama PR for SentinelOne
P: 617-986-5005
E:  S1@famapr.com

Contacts

Brian Merrill
fama PR for SentinelOne
P: 617-986-5005
E:  S1@famapr.com