SentinelOne is de enige leverancier die het hoogst scoort in alle drie de use cases van Gartner Critical Capabilities

Gartner positioneert SentinelOne als Magic Quadrant-leider en kent de hoogste Critical Capability-scores toe, wat volgens ons de positie van SentinelOne als de norm voor eindpuntbeveiliging bevestigt.

MOUNTAIN VIEW, Californië--()--SentinelOne, het autonome cybersecurity platformbedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat Gartner SentinelOne met de hoogste scores heeft gepositioneerd in alle drie de use-cases; Type A, B en C in het rapport Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms van Gartner voor 2021.

Van de 19 leveranciers die in het rapport zijn opgenomen, is SentinelOne de enige leverancier die de hoogste score heeft behaald in alle drie de gebruiksscenario’s van Critical Capabilities:

  • Gebruiksscenario Type A voor klanten is gericht op ‘lean forward’-organisaties die nieuwe technologieën heel vroeg in de acceptatiecyclus adopteren.
  • Gebruiksscenario Type B voor de klant is gericht op “totale waarde” door de risico’s van het vroege gebruik van nieuwe technologie af te wegen tegen de voordelen.
  • Gebruiksscenario Type C voor klanten vertegenwoordigt organisaties die technologie doorgaans als een uitgave of operationele noodzaak beschouwen en deze gebruiken als een middel om kosten te verlagen.

 Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Merrill
fama PR for SentinelOne
P: 617-986-5005
E: S1@famapr.com

Contacts

Brian Merrill
fama PR for SentinelOne
P: 617-986-5005
E: S1@famapr.com