Andersen Global breidt Europese positie uit met in Monaco gevestigde adviesfirma

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global versterkt zijn aanwezigheid in West-Europa door middel van een samenwerkingsovereenkomst met het de Monaco gevestigde adviesfirma EBC Trust. Het vormt een aanvulling op de Private Client Services-praktijk van de wereldwijde organisatie en de capaciteit om te voldoen aan de grensoverschrijdende behoeften van klanten via zijn leden en samenwerkende firma's.

EBC Trust in 1975 opgericht en wordt geleid door Office Managing Partner Richard Maclellan. De firma is gespecialiseerd in zakelijke diensten en diensten voor particuliere klanten. Hun aandachtsgebieden omvatten actief beheer van de onderliggende activa van klanten, evenals boekhoud- en rapportagediensten. Het team van zeven professionals heeft operationele, financiële en regelgevende nalevingservaring en is bevoegd om trustee-diensten in Monaco te verlenen, evenals verklaringen van economische eigendom voor onroerend goed in Monaco. Daarnaast helpen ze klanten bij de oprichting van een familiekantoor, belastingnaleving, pensioen- en successieplanning en verhuizing van vestiging naar Monaco.

“Onze prioriteit is en blijft een uitstekende klantenservice”, zei Richard. “Onze toewijding aan rentmeesterschap en transparantie stelt ons in staat om onafhankelijk advies en op maat gemaakte diensten te leveren die in het beste belang zijn van onze klanten. Door samen te werken met Andersen Global, wordt ons dienstenaanbod verder verbeterd en kunnen we klanten naadloze oplossingen en de middelen van een wereldwijde organisatie bieden. We kijken ernaar uit om samen te werken met de leden en samenwerkende firma's van Andersen Global in Europa en wereldwijd, en om synergetische werkrelaties tot stand te brengen.”

“Monaco is een belangrijke markt en onze samenwerking met EBC Trust stelt ons in staat om nog uitgebreidere oplossingen aan klanten te bieden en het voegt dekking toe voor onze organisatie in West-Europa”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Richard en zijn team hebben een buitengewone diepgaande kennis en ervaring, waardoor ze de ideale aanvulling zijn op ons platform in de regio. Door hun uitstekende reputatie, bedrijfscultuur en gelijkgezindheid kunnen ze wereldwijd synergetisch samenwerken met onze andere aangesloten firma's en samenwerkende firma's.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 7.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 265 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

 

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700