Inboedelverzekering Lemonade als beste product beoordeeld in Nederland

De Consumentenbond heeft aangekondigt dat de inboedelverzekering van Lemonade als beste uit de test is gekomen met een 9.3. Dit goede nieuws wordt erg op prijs gesteld door de verzekeraar die het aanbieden van een all-round product en een geweldige klantervaring voorop stelt.

AMSTERDAM--()--Lemonade, de verzekeringsmaatschappij die wordt gedreven door kunstmatige intelligentie en gedragseconomie, is door de Consumentenbond beoordeeld als beste product in Nederland met een 9.3. De Consumentenbond is een organisatie zonder winstoogmerk, die producten en diensten test en betrouwbare financiële en juridische adviezen geeft.

Lemonade vindt het erg belangrijk om haar klanten zowel een fantastisch product te bieden als een ervaring die prettig, makkelijk, en supersnel is. De verzekeraar gelooft als globaal-georiënteerd bedrijf in een universele basis van al hun producten - wel zorgen zij ervoor dat hun producten worden afgestemd op de specifieke markt waarin zij zich bevinden. Daarom biedt de inboedelverzekering van Lemonade een anti-diefstalpakket waarmee de hele inboedel wereldwijd gedekt is tegen diefstal. Dit betekent dat met het pakket ook de geliefde fietsen van Nederlanders gedekt zijn tegen van buiten komend onheil en diefstal (incl. e-bikes en fietsonderdelen!).

Klanten kunnen hun dekkingsbedragen zelf aanpassen aan hun persoonlijke voorkeur, overal en wanneer ze maar willen. Zo betalen ze alleen voor wat ze daadwerkelijk nodig hebben. Ook het eigen risico kan zelf worden gekozen. Bovendien is elk item tot € 5.000 automatisch meeverzekerd. Items die een hogere waarde hebben, kunnen eenvoudig apart worden toegevoegd aan de polis, zodat ze gedekt zijn voor hun volledige waarde.

Hiernaast wordt ook de nieuwwaarde of vervangingswaarde uitgekeerd in geval van kapotte, beschadigde of gestolen spullen. Dit houdt in dat Lemonade de kosten betaalt voor reparatie of vervanging van items met een nieuw product (van hetzelfde type en model). Dit in tegenstelling tot andere aanbieders op de markt die in de meeste gevallen de dagwaarde uitkeren.

“Nieuwkomer Lemonade scoort meteen een 9.3. Een zeer hoog Testoordeel, onder meer doordat Lemonade vrijwel altijd de nieuwwaarde van je spullen vergoedt”, aldus Rien Meijer, Redacteur-onderzoeker Geld & Recht bij de Consumentenbond.

Zelfs nu de inboedelverzekering van Lemonade door de Consumentenbond is uitgeroepen tot de beste inboedelverzekering van Nederland, blijft de verzekeraar constant werken aan het optimaliseren van haar verzekeringen om de klant het allerbeste te kunnen blijven bieden.

Over Lemonade:

Lemonade biedt verzekeringen voor huiseigenaren en huurders, huisdierenverzekeringen en levensverzekeringen in de Verenigde Staten, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen in Duitsland en Nederland en verzekeringen voor huurders in Frankrijk via haar volledig gelicentieerde verzekeringsmaatschappijen. Gedreven door kunstmatige intelligentie en gedragswetenschappen, streeft Lemonade ernaar om bureaucratie te vervangen door bots en machine learning, met als doel papierwerk te vermijden en alles direct te kunnen regelen. De verzekeraar is een gecertificeerde B-Corp en doneert overgebleven premie aan goede doelen die haar community kiest via de jaarlijkse Giveback, Lemonade is momenteel beschikbaar in de meeste staten in de VS, in Duitsland, Frankrijk en Nederland en blijft zich wereldwijd uitbreiden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via @lemonade_inc of press@lemonade.com.

Contacts

Lisa Horton
lemonade@astrskpr.com

Contacts

Lisa Horton
lemonade@astrskpr.com