C.H. Robinson erkend als Challenger in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Real-Time Transportation Visibility Platforms

Positionering gebaseerd op de volledigheid van de visie van Navisphere Vision en het vermogen om uit te voeren

C.H. Robinson's Navisphere Vision platform helps shippers track, monitor, and respond to supply chain disruptions on a global scale. (Photo: Business Wire)

EDEN PRAIRIE, Minn.--()--Wereldwijd logistiek bedrijf C.H. Robinson kondigde zijn erkenning aan als Challenger in het nieuwe Gartner Magic Quadrant for Real-Time Transportation Visibility Platforms * (RTTVP). Geconfronteerd met meerdere verstoringen als gevolg van de wereldwijde pandemie, handels- en tariefgeschillen, zwaar weer, capaciteitstekorten en een blokkering van de handelsroute, geven verladers prioriteit aan en investeren ze in RTTVP-oplossingen zoals C.H. Robinsons Navisphere Vision om hun veerkracht, connectiviteit en prestaties te verbeteren.

Gartner, ‘s werelds toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau dat jaarlijks de reeks marktgegevens publiceert die bekend staat als Magic Quadrant, meldt dat “de RTTVP-markt in 2020 in Noord-Amerika in omvang is verdubbeld. Deze groei werd versneld door de verstoringen in de toeleveringsketen als gevolg van de pandemie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kylie Crull
612-719-1723
kylie.crull@chrobinson.com

Contacts

Kylie Crull
612-719-1723
kylie.crull@chrobinson.com