Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services door Global Brands Magazine uitgeroepen tot beste externe logistieke dienstverlener in 2021

IRVINE, Californië--()--Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services, een toonaangevende leverancier van wereldwijde supply chain-oplossingen, e-commerce orderafhandeling en ITAD-oplossingen, met activiteiten in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en de regio Azië-Pacific, vandaag kondigde aan dat het door Global Brands Magazine is erkend als de beste externe logistieke dienstverlener. De onderscheiding staat voor excellentie in prestaties en erkent het belang van uitzonderlijke dienstverlening.

“We zijn vereerd dat we samen met zoveel andere gerespecteerde leiders in de toeleveringsketen zijn uitgeroepen tot de beste externe logistieke dienstverlener”, zegt Glen Sutton, senior vice president, Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services. “We hebben een uitstekend team dat zich toelegt op het bieden van een superieure klantervaring. We zijn ook vastbesloten om strategische investeringen te blijven doen en onze diensten en oplossingen uit te breiden om te voldoen aan de steeds veranderende logistieke behoeften in een breed scala van sectoren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Jow
Global Brand Manager
Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services
lauren.jow@ingrammicro.com

Contacts

Lauren Jow
Global Brand Manager
Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services
lauren.jow@ingrammicro.com