Xsolla biedt exitstrategieën aan Game Studios voor exitadvies en planning

Nieuwe matching-service brengt ontwikkelaars van videogames in contact met financiële topadviseurs die gespecialiseerd zijn in exitstrategieën voor gamingbedrijven

Let Xsolla Exit Strategies match you with a financial and transaction advisor to help meet your exit goals. (Graphic: Business Wire)

LOS ANGELES--()--Xsolla, het handelsbedrijf voor videogames dat wordt aangedreven door zijn Transaction Engine en Business Engine om ontwikkelaars en uitgevers te helpen hun games wereldwijd op de markt te brengen, te verkopen, te verbinden en te optimaliseren, heeft Xsolla Exit Strategies aangekondigd. De nieuwe service zal ontwikkelstudio's verbinden met financiële en transactieadviseurs en hen begeleiden bij het verkoopproces van hun game-eigendom of studio, van de voorbereiding tot het verlaten van de due diligence. De onthulling van Xsolla Exit Strategies komt rond van Xsolla Funding Club, gelanceerd in maart 2019, die matchmaking biedt tussen gescreende game-projecten en gekwalificeerde investeerders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ryh-Ming Poon
Head of Global Communications
r.poon@xsolla.com

Jeane Wong | Sonia Im
ONE PR Studio [for Xsolla]
xsolla@oneprstudio.com

Contacts

Ryh-Ming Poon
Head of Global Communications
r.poon@xsolla.com

Jeane Wong | Sonia Im
ONE PR Studio [for Xsolla]
xsolla@oneprstudio.com