IDEMIA en INTERPOL versterken hun partnerschap om een gloednieuw multi-biometrisch systeem te leveren

  • IDEMIA, de wereldwijde leider in Augmented Identity, en INTERPOL, ‘s werelds belangrijkste politie-organisatie, versterken hun alliantie na meer dan 20 jaar van samenwerking.
  • Ondersteund door de nieuwste generatie Multi-Biometric Identification System, MBIS, zal IDEMIA een baanbrekend vingerafdruk- en gezichtsherkenningssysteem leveren dat onmiddellijke potentiële identificatie van verdachten in strafzaken kan bieden, en zowel politieonderzoeken als grenscontrolebehoeften dekt.

(Photo: Business Wire)

COURBEVOIE, Frankrijk--()--Na de verlenging van een bestaand contract, zal IDEMIA het nieuwe identificatiesysteem van INTERPOL leveren dat verbeterde mogelijkheden zal inluiden, zoals een hogere matching nauwkeurigheid en meer gebruikersvriendelijke interfaces. MBIS, IDEMIA’s nieuwste technologische biometrische oplossing, is ontworpen en geschaald zodat politieagenten in de lidstaten naar believen een onbeperkt aantal opzoekingen en analyses kunnen uitvoeren, en zal tot één miljoen forensische opzoekingen per dag toelaten. Dit omvat vingerafdrukken, handpalmafdrukken en gezichten, waardoor dit het best presterende geautomatiseerde biometrische identificatiesysteem op de markt is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Contact
Hanna Sebbah
idemia@havas.com
+33 (0) 6 63 73 30 30

Contacts

Press Contact
Hanna Sebbah
idemia@havas.com
+33 (0) 6 63 73 30 30