NORMAL opent negende winkel in Nederland aan het Polderplein in Hoofddorp.

AMSTERDAM--()--De Deense Retail keten NORMAL opent op zaterdag 10 april haar deuren aan het Polderplein(binnen) in Hoofddorp. Met deze opening zal de keten, die in mei 2018 debuteerde in Nederland, 9 vestigingen in Nederland hebben. De overige winkels zijn gevestigd in Utrecht (Hoog Catharijne), Amersfoort, Leiden, Haarlem, Almere, Rotterdam, Amsterdam en Groningen.

NORMAL heeft meer dan 250 winkels in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Frankrijk, Finland en Nederland. De keten verkoopt bekende én nieuwe merken voor vaste lage prijzen met name op het gebied van persoonlijke verzorging.

In Nederland wordt NORMAL geleid door partners Björn van Driessche en Paul van Dooren. De Retail keten is voornemens om de komende jaren nog tientallen vestigingen in Nederland te openen.

“We kijken er naar uit om nog meer winkels in Nederland te openen en nog meer klanten een fantastische shopervaring te laten beleven en ze te laten profiteren van onze vaste lage prijzen voor bekende merken.” zegt Björn van Driessche. “Iedere keer als we een winkel openen in een nieuwe stad worden we overladen door de positieve reacties die we van klanten ontvangen omdat ze niet meer op aanbiedingen hoeven te wachten”, vult Paul van Dooren aan.

Naast bekende merken zoals L’Oréal, Gillette, Oral-B en Ajax verkoopt Normal ook mooie nieuwe merken die alleen bij Normal verkrijgbaar zijn. ‘’Bij Normal introduceren we continu nieuwe producten in de winkels, als aanvulling op het vaste assortiment’’ vertelt Sabine Heij (hoofd marketing) ‘’Hierdoor zorgen we ervoor dat de klant telkens een uniek winkelervaring heeft en dat het altijd interessant en leuk is om de winkels te bezoeken voor treasure hunting.’’

Feiten:

  • NORMAL koopt merkartikelen in de gehele EU, op de plek waar de prijzen het laagst zijn.
  • NORMAL’s productenaanbod omvat persoonlijke verzorgingsproducten, huishoudelijke artikelen, cosmetica, kantoorartikelen, health food, dranken, zoetwaren, etc. Het productenaanbod omvat op dit moment meer dan 3.000 items. NORMAL biedt een standaard assortiment artikelen dat iedere week wordt aangevuld met nieuwe merkartikelen.
  • NORMAL opende zijn eerste winkel in Denemarken in april 2013.
  • NORMAL heeft op dit moment meer dan 250 winkels in Scandinavië, Frankrijk en Nederland en verwacht de komende jaren nog meer winkels in deze landen te openen.
  • Volg NORMAL op facebook.com/NORMALNederland en instagram.com/normal_nederland
  • Bezoek de website op www.normal.nl

Contacts

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Björn van Driessche via bjdr@normal.nl of op 06-37417610.

Contacts

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Björn van Driessche via bjdr@normal.nl of op 06-37417610.