SK Capital Partners rondt overname van IPACKCHEM af

NEW YORK--()--SK Capital Partners, LP, een particuliere investeringsmaatschappij gericht op de sectoren speciale materialen, chemicaliën en farmaceutische producten, heeft de eerder aangekondigde overname van IPACKCHEM Group SAS (“IPACKCHEM” of het “Bedrijf”) voltooid, een leider in op duurzaamheid gerichte barrière-verpakkingen.

IPACKCHEM, opgericht in 1987 door Jean-Philippe Morvan als een divisie van Air Products Group, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve en gespecialiseerde barrière-verpakkingsoplossingen. De leidende marktposities van IPACKCHEM op de markten voor gewasbescherming en speciale chemicaliën worden verder onderstreept door haar toewijding om 100% recyclebare plastic barrièreverpakkingen te leveren. IPACKCHEM heeft zijn hoofdkantoor in Parijs en is wereldwijd actief in zeven landen en vier continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jeremy Milner
BackBay Communications
401-862-9422
jeremy.milner@backbaycommunications.com

Contacts

Jeremy Milner
BackBay Communications
401-862-9422
jeremy.milner@backbaycommunications.com