SPIE Photonics West Digital Forum toont het beste van optica, fotonica, kwantum- en biomedische technologieën in toepassingen en onderzoek

De grootste jaarlijkse wereldwijde optica- en fotonica-bijeenkomst maakte gebruik van de digitale platforms van SPIE om toponderzoekers, wetenschappers en ingenieurs met elkaar te verbinden via lasertechnologie, biomedische beeldvorming en opto-elektronica

SPIE Photonics West Digital Forum showcases best of optics, photonics, quantum, biomedical technologies in applications and research (Photo: Business Wire)

BELLINGHAM, Wash.--()--SPIE, the international society for optics and photonics, verwelkomde een betrokken wereldwijd publiek op het SPIE Photonics West Digital Forum van 6-11 maart met 8000 geregistreerde bezoekers. Op de hoog aangeschreven BiOS-, LASE- en OPTO-symposia, evenals op de nieuwe branchegerichte Quantum West-conferentie, presenteerde SPIE Photonics West meer dan 20 plenaire sprekers, waaronder Ursula Keller, Gérard Mourou, Susumu Noda, Satoshi Kako, Kohji Mitani, Sheila Nirenberg, Laura Fabris en Yeka Aponte. Meer dan 100 live-evenementen – inclusief panelsessies, technische discussies en netwerkevenementen vormden een aanvulling op de 3200 presentaties op aanvraag.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets