C3 AI kondigt aankomende evenementen voor de financiële gemeenschap aan

REDWOOD CITY, Californië--()--C3 AI (NYSE: AI), een toonaangevende leverancier van AI-software voor ondernemingen, zal aanwezig zijn op de volgende evenementen voor de financiële gemeenschap:

KeyBanc jaarlijkse Emerging Technology Summit
Woensdag 24 februari om 9.15 uur Pacific Time

Morgan Stanley Energy & Power-conferentie
Dinsdag 2 maart om 9.00 uur Pacific Time

JMP Securities Technology Conference
Dinsdag 2 maart om 12.00 uur Pacific tijd

Geïnteresseerde partijen kunnen de live webcasts van de presentaties van C3 AI bij deze evenementen bekijken, die beschikbaar zullen zijn op ir.c3.ai. Herhalingen van de webcasts zijn daarna 90 dagen beschikbaar.

Ongeveer C3.ai, Inc.

C3.ai, Inc. (NYSE: AI) is een toonaangevende leverancier van AI-software voor ondernemingen om digitale transformatie te versnellen. C3 AI levert een reeks volledig geïntegreerde producten: C3 AI®Suite, een end-to-end platform voor het ontwikkelen, implementeren en exploiteren van grootschalige AI-applicaties; C3 AI Applications, een portfolio van branche specifieke SaaS AI-toepassingen; C3 AI CRM, een suite van branche specifieke CRM-applicaties ontworpen voor AI en machine learning; en C3 AI Ex Machina, een AI-oplossing zonder code om datawetenschap toe te passen op alledaagse zakelijke problemen. De kern van het C3 AI-aanbod is een open, modelgestuurde AI-architectuur die datawetenschap en applicatie-ontwikkeling drastisch vereenvoudigt. Lees meer op: www.c3.ai

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

C3 AI Public Relations
Edelman
Lisa Kennedy
415-914-8336
pr@c3.ai

Investor Relations
IR@C3.ai

Contacts

C3 AI Public Relations
Edelman
Lisa Kennedy
415-914-8336
pr@c3.ai

Investor Relations
IR@C3.ai