ACE INSTRUMENT verwacht dat zijn verkoop in Europa zal stijgen dankzij gunstige recensies over zijn instrumentatie producten voor civiele techniek

GUNPO, Zuid-Korea--()--ACE INSTRUMENT CO., LTD. kondigde aan dat het verwacht dat zijn verkoopopbrengsten snel zullen stijgen dankzij de erkenning door Europese kopers van de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn innovatieve producten, waaronder instrumenten voor civiele techniek, architectuur, steen en milieu en datalogger en besturingssoftware.

Het bedrijf is een expertgroep die gespecialiseerd is in geotechnische instrumentatie met export naar meer dan 30 landen over de hele wereld.

De paradepaardjes van ACE INSTRUMENT zijn het digitale verticale inclinometersysteem (model nr. 5481), de draagbare digitale tiltmeter (model nr. 5411) en de behuizingen van de inclinometer.

Het digitale verticale inclinometersysteem (modelnr. 5481), een apparaat dat zeer nauwkeurige metingen uitvoert van de horizontale verplaatsing in de behuizing van de inclinometer, bestaat uit een lichtgewicht sonde, Bluetooth-haspel en kabelgeleider, en kan worden bediend via een Android-smartphone-app.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ACE INSTRUMENT CO., LTD.
Mr. Steve Jo
+82 31 459 8753/7
acens@naver.com

Contacts

ACE INSTRUMENT CO., LTD.
Mr. Steve Jo
+82 31 459 8753/7
acens@naver.com