Universal Electronics Inc. gaat spraakgestuurde afstandsbedieningen leveren voor het nieuwe Virgin TV 360-platform

Universal Electronics Inc. (UEI) (NASDAQ: UEIC), the global leader in universal control and sensing technologies for the smart home, has been selected to provide voice-enabled remote controls to Virgin Media for its new Virgin TV 360 platform. (Photo: Business Wire)

SCOTTSDALE, Ariz.--()--Universal Electronics Inc. (UEI) (NASDAQ: UEIC), de wereldleider in universele controle- en detectietechnologieën voor het slimme huis, is geselecteerd om spraakgestuurde afstandsbedieningen te leveren aan Virgin Media voor zijn nieuwe Virgin TV 360-platform. Virgin Media biedt tv-, breedband-, huistelefoon- en mobiele diensten aan 5,6 miljoen kabelklanten en 3,3 miljoen mobiele klanten in het VK als onderdeel van Liberty Global, een van ‘s werelds toonaangevende geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven die 11 miljoen klanten bedient in zes Europese landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Contact
Shoshana Leon
Corporate Communications
Universal Electronics Inc.
sleon@uei.com
+1 480-521-3354

Contacts

Press Contact
Shoshana Leon
Corporate Communications
Universal Electronics Inc.
sleon@uei.com
+1 480-521-3354