Aviatrix Cloud Network Platform geselecteerd door FactSet ter ondersteuning van digitale transformatie-initiatieven

Aviatrix gekozen voor cloudnetwerkarchitectuur en operationele mogelijkheden om transitnetwerken, uitgaande filtering en gecentraliseerde firewall-invoegservices te vereenvoudigen en te automatiseren

SANTA CLARA, Californië--()--Aviatrix, het cloudnetwerkplatform, heeft vandaag aangekondigd dat FactSet, een wereldwijde leverancier van geïntegreerde financiële informatie, analytische applicaties en toonaangevende service, zijn oplossingen en services heeft geselecteerd ter ondersteuning van zijn lopende inspanningen voor digitale transformatie.

FactSet creëert flexibele, open data- en softwareoplossingen voor meer dan 133.000 beleggingsprofessionals over de hele wereld. Het zal het cloudnetwerkplatform van Aviatrix gebruiken als onderdeel van de acceptatie van de openbare cloud, waarbij gebruik wordt gemaakt van de bewezen ontwerpen en best practices van Aviatrix voor zowel native cloudconstructies als geavanceerde netwerken, beveiliging en operationele zichtbaarheid. Het Aviatrix-platform stelt FactSet ook in staat om zijn Cloud Network-infrastructuur als code te automatiseren, waardoor de algehele stabiliteit, flexibiliteit en implementatietijd worden verbeterd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR Contact:
Aviatrix
Dmitry Lipkin
dlipkin@aviatrix.com
408-888-2792

Contacts

PR Contact:
Aviatrix
Dmitry Lipkin
dlipkin@aviatrix.com
408-888-2792