Dahua sponsort Omdia-webinars over netwerkcamera’s van de volgende generatie

(Photo: Business Wire)

HANGZHOU, China--()--Dahua Technology, een wereldleidende videogerichte slimme IoT-oplossing en serviceprovider, heeft een witboek en twee webinars gesponsord door Omdia. Het thema van de webinars op 22 oktober is Beveiligingsuitdagingen oplossen: netwerkcamera’s van de volgende generatie.

Omdia is de nieuwe wereldwijde krachtpatser voor technologisch onderzoek, opgericht in 2019 met de combinatie van de onderzoeksmerken van Informa Tech (Ovum, Heavy Reading en Tractica) en de verworven IHS Markit-technologieonderzoeksportfolio. In samenwerking met Dahua Technology heeft het uitgebreide webinar ongeveer 1200 registraties opgeleverd. Het publiek bestaat uit experts uit verschillende sectoren zoals energie, financiën, onderwijs, overheid, detailhandel, enz. Met experts op het gebied van webinar evenementen van Omdia deelden Simon Nash, Senior Project Sales Manager van Dahua Technology en de analisten Josh Woodhouse en Tommy Zhu van Omdia hun inzichten in nieuwe cameratechnologie, trends en hoe deze worden gebruikt om de uitdagingen van fysieke beveiliging voor eindgebruikers aan te pakken. Uiteindelijk deden ze een live Q&A.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vivid Gu
Gu_jun1@dahuatech.com

Contacts

Vivid Gu
Gu_jun1@dahuatech.com