Brightcove, de wereldwijde en toonaangevende leider in video, onthult gedurfd nieuw merk

De vertrouwde en innovatieve autoriteit op het gebied van video voor vooraanstaande organisaties versterkt merkplatform met volledig visueel herontwerp

Download

Loading media player...

VIDEO THAT MEANS BUSINESS.™

BOSTON--()--Brightcove Inc. (NASDAQ: BCOV), de wereldleider op het gebied van video voor bedrijven, kondigde vandaag een volledig nieuwe vormgeving van zijn merk aan, inclusief een geheel nieuwe positionering en stem, evenals een gedurfde nieuwe grafische identiteit. De rebranding komt op een moment dat video volledig wordt omarmd door zowel consumenten als bedrijven in alle sectoren. Dit bevestigt de missie van het bedrijf om wereldwijd het voortouw te nemen in de discussie over videoplatforms als de definitieve stem over hoe video wordt gehost, gedeeld, geëxploiteerd en ervaren, terwijl de doelstellingen van de klant worden bereikt via zijn toonaangevende technologie.

Brightcove is al meer dan 15 jaar een integraal onderdeel van de video-industrie en zorgt daarbij voor baanbrekende innovaties en creëert bekroonde technologie en diensten die worden gebruikt door mediaorganisaties en ondernemingen over de hele wereld. Nu, in een tijd waarin de afhankelijkheid van video snel is toegenomen en exponentieel is gegroeid, weerspiegelt deze levendige nieuwe identiteit de onophoudelijke inspanningen van Brightcove om de grenzen van wat mogelijk is in video te verleggen. Hiermee blijft het bedrijf zich inzetten voor haar klanten zodat deze in staat zijn hun verhaal te vertellen.

"Dit is een cruciaal moment voor onze branche, en de behoefte aan video zal een anker blijven voor merken die de kracht begrijpen die het kan leveren om voor eensgezindheid, contact en communicatie te zorgen," aldus Jeff Ray, CEO van Brightcove. "Onze klanten vertegenwoordigen enkele van de meest innovatieve bedrijven ter wereld en we zijn er trots op om met hen samen te werken om alles uit de momenten die ertoe doen te halen. Deze merkevolutie weerspiegelt wie we vandaag zijn, onze ambities voor de toekomst en onze toewijding aan de bedrijven die video centraal stellen in hun bedrijf."

Met meer dan 50 branchebepalende patenten op zak is Brightcove doordrenkt van video - een kernboodschap die het bedrijf duidelijk naar voren brengt door deze merkevolutie. Of het nu gaat om oplossingen voor uitzending of publicatie, marketing, bedrijfscommunicatie, virtuele evenementen of livestreaming, het Brightcove-team is er trots op video gemakkelijker te maken voor zijn partners, en moet nog te maken krijgen met een video-uitdaging die het niet aankan en waarvoor geen innovatie mogelijk is.

Brightcove biedt zijn ingrijpende video-oplossingen aan meer dan 3.381 klanten wereldwijd. Deze selectie omvat marktleiders in verticale markten, van mediatitanen zoals SXSW en AMC Networks, eet- en drinkreuzen, Chick-Fil-A en Dunkin Brands, autoriteiten in entertainment zoals de Academy of Motion Picture Arts and Sciences en het Tribeca Film Festival, virtueel onderwijsbedrijf MasterClass, tot sportpartners zoals USGA’s U.S. Open en nog veel meer.

Over Brightcove

Als video goed wordt gebruikt, kan het een krachtig en langdurig effect hebben. Het hart gaat open. De geest verandert. Creativiteit gedijt. Sinds 2004 helpt Brightcove klanten de ongelooflijke kracht van video te ontdekken en te ervaren door middel van zijn bekroonde technologie, waardoor organisaties in meer dan 70 landen over de hele wereld het publiek op gewaagde en innovatieve manieren kunnen raken.

Brightcove bereikt dit door technologieën te ontwikkelen die ooit voor onmogelijk werden gehouden, klantenondersteuning te bieden zonder gelijke of excuses en gebruik te maken van de expertise en middelen van een wereldwijde infrastructuur. Video is 's werelds meest boeiende, opwindende medium. Bezoek www.brightcove.com voor meer informatie. Video That Means Business.™

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chris Royal
brightcove@id-pr.com

Contacts

Chris Royal
brightcove@id-pr.com