Ervaar op 7 oktober de geheel nieuwe PvP-actie in V4 Halidom Rush

Cross-platform MMORPG voegt nieuwe PvP-modus, klasse kwalificaties en verbeteringen toe

Halidom Rush (Graphic: Business Wire)

LOS ANGELES--()--Nexons nieuwste MMORPG cross-platform fenomeen, V4, ontvangt zijn laatste update bomvol met actie! Vanaf vandaag kunnen spelers tegen elkaar strijden in Halidom Rush, een nieuwe server tegen server PvP modus en extra updates ervaren.

Spelers kunnen deelnemen aan Halidom Rush als een dimensionale kloof die wekelijks op dinsdag, donderdag en zaterdag is geopend van 20.00 uur - 20.59 uur Pacific Time. Er zijn vijf verschillende Halidoms beschikbaar, één voor elke server, die zich op het Lunatra-veld Ruinous Volcano kan bevinden.

Opgezet in de klassieke stijl van Verover de vlag, is het doel in Halidom Rush om de Halidom naar de vlag op de kaart te brengen. In deze modus ontvangen spelers een speciale verbetering om te helpen bij hun missie, maar kunnen ze geen hulpmiddelen gebruiken of snel naar kampen reizen. Alle spelers op een winnende server krijgen de Hero's Benediction-buff, die de verdiende buit en EXP, accuraatheid en extra schade op baasniveau verhoogt.

Aanvullende updates zijn onder meer:

  • Lunatra-vernieuwing met verschillende samengevoegde regio's en Arrogant Plains toegevoegd
  • Nieuwe klassekwalificaties, verbeterde vaardigheden en passieven toegevoegd voor alle klassen
  • Nieuwe uitrustingsslots en nieuwe potentiële categorie

Regiobaasgevechten worden ook aangepast met een HP-verhoging voor sommige regiobazen en een versoepelde minimale bijdrage die vereist is voor de regiobaas deelnamebeloning.

Ga voor meer informatie over het V4 Halidom Rush-update naar https://www.nexon.com/v4/ of volg @ V4Global op Twitter voor de laatste updates.

Persmaterialen:

Social media: Facebook / Twitter / Instagram / Discord / YouTube

Over V4 https://www.nexon.com/v4

V4, aangedreven door Unreal Engine 4, is een platformoverschrijdende, gratis te spelen fantasy-MMORPG die spelers de mogelijkheid geeft om hun helden te personaliseren terwijl ze een adembenemende wereld beschermen tegen de krachten van de duisternis. Met fraai gedetailleerde veldslagen en aanvalsgerichte klassen kunnen spelers samenwerken met strijders van over de hele wereld om het kwaad te verslaan op hun mobiele apparaat of PC.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.com

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinformatie voor media
Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com

Contacts

Contactinformatie voor media
Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com