RELX schetst op GTNF-evenement rol van technologie bij bevorderen verantwoord ondernemen vape-industrie

Jonathan Ng speaking at the GTNF Innovations on the Horizon panel. (Photo: Business Wire)

SEOUL, Zuid-Korea--()--De Global External Affairs Lead van het bedrijf gaf concrete voorbeelden van hoe RELX de kracht van technologie, innovatie en onderzoek heeft ingezet in haar streven om robuuste preventiemechanismen voor de jeugd vorm te geven.

Gisteren sprak Jonathan Ng, Global Head of External Affairs van RELX Technology, op het virtuele Global Tobacco & Nicotine Forum (GTNF) evenement, in een panel getiteld "Innovations on the Horizon". Het panel onderzocht verschillende onderwerpen met betrekking tot de groeiende internationale acceptatie van e-sigaretten als een beter alternatief voor sigaretten, innovaties met betrekking tot gebruikerservaring en jeugdpreventie en illegale handel. GTNF is een van de toonaangevende tabaks- en nicotinefora in de wereld; onder de sprekers en aanwezigen bevinden zich onder meer volksgezondheidsdeskundigen, overheidsvertegenwoordigers, investeerders en leden van de tabaks- en nicotine-industrie.

Onderwerp van het GTNF-evenement dit jaar was de manier waarop de industrie duurzame verandering kan bereiken door middel van vernieuwing en regelgeving, door in te spelen op zowel de groeiende consumentenvraag naar nieuwe producten als de voortdurende uitdaging tot maatschappelijk verantwoord ondernemen in onze globale samenleving.

In dat kader legde de heer Ng uit dat er, "behalve innovaties aan het product om de ervaringen van volwassen gebruikers te verbeteren, veel aspecten zijn waar wetenschap, onderzoek en technologie een aanvulling kunnen vormen op het product. Voor een industrie als de onze is dit erg belangrijk, omdat we ons blijvend willen inzetten voor verantwoord ondernemen en verantwoordelijk gedrag."

De heer Ng beschreef in detail welke inspanningen RELX zich heeft getroost om te verhinderen dat minderjarigen zich aangetrokken voelen tot hun producten of deze gebruiken. RELX heeft vernieuwende producten ontwikkeld, uitgerust met geavanceerde technologieën, om te voorkomen dat minderjarigen toegang krijgen tot e-sigarettenproducten. Zo lanceerde RELX in 2019 de RELX-i, die over een vergrendelingsfunctie op afstand beschikt, waarmee de gebruiker door een eenvoudige tik op de app het apparaat kan vergrendelen om ongeoorloofd gebruik te voorkomen.

In aanvulling daarop, aldus de heer Ng, heeft RELX in China het Sunflower System geïntroduceerd, een systeem dat als eerste in zijn soort in alle RELX-winkels aankopen door minderjarigen moet voorkomen. Om er zeker van te zijn dat de klant de wettelijke leeftijd heeft om e-sigarettenproducten te kopen, moeten klanten hun leeftijd laten controleren door middel van een gezichtsherkenningsproces, waarbij het gezicht van de klant vergeleken wordt met de foto op zijn of haar identiteitsbewijs.

Om de bezorgdheid weg te nemen dat fruit- of dessertnamen bijzonder aantrekkelijk zouden kunnen zijn voor de jeugd, heeft RELX zelfs als eerste binnen de sector de beslissing genomen om zijn producten neutrale namen te geven, zoals Fresh Red en Mellow Yellow.

In het verlengde daarvan, zo kondigde de heer Ng aan, ontwikkelt RELX ook een volgsysteem om klanten, barcodes en winkellocaties aan elkaar te koppelen, zodat het bedrijf een product kan traceren tot aan het verkooppunt als een minderjarige in het bezit blijkt te zijn van een RELX-product.

Over het Global Tobacco & Nicotine Forum

Het Global Tobacco & Nicotine Forum (GTNF) bestaat dankzij de visie en de leiding van oprichter en voorzitter, Elise Rasmussen. In januari 2019 werd Elise uitvoerend directeur van de GTNF Trust, onderdeel van een nieuwe divisie onder auspiciën van de Tobacco Merchants Association (TMA). Sinds de lancering in Rio de Janeiro in 2008 is de GTNF uitgegroeid tot het wereldwijde uitwisselingsplatform van standpunten en ideeën onder volksgezondheidsdeskundigen, overheidsvertegenwoordigers, investeerders en leden van de tabaks-/nicotine-industrie.

OVER RELX Technology

RELX, opgericht in januari 2018, is het toonaangevende merk e-sigaretten in Azië. RELX ontwikkelt zelfstandig e-sigaretproducten in het eigen O&O-centrum in Shenzhen, China. De missie van RELX is om op een ethische manier volwassen rokers te ondersteunen met technologie, producten en wetenschap. RELX blijft aanzienlijke investeringen doen in onderzoek, het testen van e-vloeistof en nieuwe productontwikkeling. Onlangs kondigde RELX de start aan van zijn activiteiten in zijn nieuw opgerichte biowetenschappelijk laboratorium om systematisch onderzoek te doen naar de effecten van e-sigaretten door middel van in vivo en in vitro testen, en om pre-klinische veiligheidsbeoordelingen uit te voeren. Het bedrijf heeft wereldwijd talenten aangetrokken van Uber, Proctor and Gamble, Huawei, Beats en L'Oréal. Tot de RELX-investeerders behoren grote durfkapitaalbedrijven als Source Code Capital, IDG Capital en Sequoia Capital.

Website: https://relxnow.com
Twitter: @Relxtech
Facebook: @Relxnow
Instagram: relxtech
Linkedin: RELX Technology

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yasha Wolfman
yasha.wolfman@relxtech.com

Aimee Ren
aimee.ren@relxtech.com

Contacts

Yasha Wolfman
yasha.wolfman@relxtech.com

Aimee Ren
aimee.ren@relxtech.com