Cabaretier Trevor Noah en gastheer Tamron Hall leiden het PMI® Virtual Experience series-evenement op 25 augustus

Professionals uit alle sectoren zijn welkom om zich aan te sluiten bij innovatieve leiders, deel te nemen aan intrigerende gesprekken en hun vaardigheden te maximaliseren om een impact te maken

Download

Loading media player...

PHILADELPHIA--()--Project Management Institute (PMI), ‘s werelds toonaangevende vereniging voor het beroep van projectmanagement, nodigt professionals over de hele wereld uit om zich te registreren voor de Virtual Experience-serie met de titel “The Community: Together We Rise”op 25 augustus 2020 vanaf 11.00 – 17.00 uur lokale tijd. Het tweede evenement in deze innovatieve serie wordt geleid door komiek en presentator van The Daily Show® Trevor Noah, en gehost door journalist, presentator van talkshows en uitvoerend producent Tamron Hall. Bovendien zullen meer dan 20 branchedeskundigen tot nadenken stemmende sessies leiden, waaronder de leider op het gebied van kunstmatige intelligentie en auteur van Girl Decoded: A Scientist’s Quest to Reclaim Our Humanity by Bringing Emotional Intelligence to Technology, Dr.Rana el Kaliouby.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Ortega
Tel: 610-356-4600 x17030
Mary.Ortega@pmi.org

Contacts

Mary Ortega
Tel: 610-356-4600 x17030
Mary.Ortega@pmi.org