Zynga jmenuje Noela Watsona do představenstva firmy

Zynga Appoints Noel Watson to Board of Directors (Photo: Business Wire)

San Francisko--()--Společnost Zynga Inc. (index Nasdaq:ZNGA), globální jednička v oblasti interaktivní zábavy, dnes oznámila, že Noel Watson, finanční ředitel firmy TrueCar Inc., byl jmenován členem představenstva společnosti Zynga, jako nezávislý ředitel. Noel Watson je zkušený manažer s velkými zkušenostmi s budováním digitálních služeb a řízením týmů a stal se devátým členem představenstva společnosti Zynga.

Noel přináší do společnosti Zynga více než 20 let zkušeností z úspěšného manažerského působení ve funkcích finančního nebo provozního ředitele,” řekl Frank Gibeau, generální ředitel firmy Zynga. “Jeho bohaté zkušenosti s rychle rostoucími digitálnímu službami, spojováním firem a akvizicemi, budou pro naší společnost velkým přínosem. Jsme rádi, že můžeme Noela přivítat v představenstvu a auditorském výboru firmy Zynga.”

Pan Watson nastoupil do firmy TrueCar Inc., předního online tržiště v oblasti automobilového průmyslu, které zákazníkům nabízí nejinovativnější a nejlepší služby při nákupu aut, v roce 2019, a to na pozici finančního ředitele, odpovědného za finanční záležitosti firmy, včetně vedení účetnictví a vztahů s investory. Před příchodem do společnosti TrueCar, zastával Watson pozici hlavního účetního ve firmě TripAdvisor Inc., největší online cestovatelské platformy na světě, s více než 400 milióny jedinečných návštěvníků měsíčně. Svou kariéru začal jako daňový poradce ve společnosti Arthur Andersen LLP a poté zastával manažerské pozice v bostonských technologických firmách ArrAy Inc. a Way Systems, odkud v roce 2006 odešel do firmy TripAdvisor. Watson získal bakalářský titul v oboru účetnictví na Bryantské univerzitě.

Těším se na práci v představenstvu společnosti Zynga v době, kdy firma dynamicky roste a daří se jí naplňovat své poslání propojovat svět prostřednictvím her,” řekl Noel Watson. “Vzhledem k tomu, že mobilní telefon dnes vlastní a používá stále více lidí a podle odhadů bude do konce roku 2020 hrát mobilní hry více než 2,5 miliardy lidí, má firma Zynga skvělou příležitost stát se hybnou silou v oblasti online zábavy, stavět na svých ikonických značkách a nabídnout zákazníkům služby, které milují.”

Po měsících jednání jsem velmi ráda, že Noel Watson přichází do představenstva společnosti Zynga,” řekla Ellen Siminoff, ředitelka společnosti Zynga pro nábor zaměstnanců a chování společnosti navenek. “Vzhledem k tomu, že společnost Zynga očekává další růst, jsou Noelovy zkušenosti důležité k tomu, abychom i nadále byli úspěšní. Noel prokázal schopnost vést a rozhodovat a jeho názory budou pro naší společnosti neocenitelné.”

Členy představenstva společnosti Zynga jsou Frank Gibeau, Regina Dugan, William "Bing" Gordon, Louis Lavigne Jr., Carol Mills, Mark Pincus, Janice Roberts a Ellen Siminoff. V rámci představenstva společnosti Zynga bude pan Watson působit v auditorském výboru, spolu s jeho dalšími členy, kterými jsou Louis Lavigne, Jr., Carol Mills a Ellen Siminoff.

Upozornění vydavatele:

Obrazové a fotografické materiály pro tiskové použití najdete na webové stránce https://bit.ly/ZyngaBODAnnouncement

O společnosti Zynga Inc.

Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy a jejím posláním je spojovat svět prostřednictvím her. Více než miliarda lidí hraje různé hry od firmy Zynga, jako jsou například CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry od společnosti Zynga jsou dostupné ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních sítích nebo mobilních zařízeních po celém světě. Firma Zynga byla založena v roce 2007 a sídlí v San Francisku. Kromě toho má další pobočky ve Spojených státech amerických, v Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a ve Finsku. Více informací najdete na webových stránkách www.zynga.com nebo firmu Zynga sledujte na sociálních sítích Twitter, Instagram, Facebook, anebo prostřednictvím blogu Zynga.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení týkající se, mimo jiné, růstu společnosti Zynga a mobilního herního průmyslu. Výhledová prohlášení obsahují slova, jako jsou například „další“, „zamýšlet“, „bude“, „očekávat“, „plánovat“, „předvídat“, „věřit“, včetně různých tvarů a synonym těchto slov. Stejně tak všechna prohlášení uvedené v této tiskové zprávě v budoucím čase jsou považována za výhledová prohlášení. Dosažení cíle nebo úspěšné splnění skutečností uvedených v těchto výhledových prohlášeních podléhá významným rizikům, nejistotám a předpokladům. Na taková výhledová prohlášení, založená na informacích, které máme k dispozici v den zveřejnění této zprávy, se nelze spoléhat. Nepřijímáme žádnou povinnost aktualizovat výhledová prohlášení. Další informace o těchto rizicích, nejistotách a předpokladech jsou nebo budou podrobněji popsány v našich veřejných zprávách předkládaných Komisi pro cenné papíry a burzy (SEC), jejichž kopie lze získat na našich webových stránkách pro vztahy s investory na adrese http://investor.zynga.com nebo na webové stránce Komise pro cenné papíry a burzy (SEC), na adrese www.sec.gov.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zynga - vztahy s investory:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Zynga - tisk:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Zynga - vztahy s investory:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com