Společnost Narkasa umožní investorům nakupovat kryptoměnu v jakékoli měně, podle svého vlastního výběru

Za posledních šest měsíců vzrostl počet lidí, kteří investují do kryptoměn o 20 %, a to zejména díky nedávnému poklesu globálních trhů. Společnost Narkasa, nedávno v Istanbulu spustila směnárnu kryptoměn a doufá, že již brzy umožní svým klientům provádět transakce ve 156 národních měnách.

Narkasa to Let Investors Buy Crypto in Currency of Their Choice (Photo: Business Wire)

ISTANBUL--()--V současné době je hodnota globální trhu s kryptoměnami téměř 265 miliard dolarů a každý den se uskuteční transakce v celkovém objemu téměř 70 miliard dolarů. Podle organizace Coinmarketcap, která sleduje trh kryptoměn, je v současné době na světě v provozu 314 směnáren kryptoměn. Nicméně většina těchto směnáren umožňuje nákup kryptoměn pouze za americké dolary nebo eura.

To ale neplatí pro směnárnu kryptoměn Narkasa, se sídlem v Istanbulu, která umožňuje investorům nakupovat kryptoměny v řadě různých měn. Navíc, tato nová služba nabízí 50% slevu z transakčních poplatků, a to na všechny transakce provedené do 90 dnů od jejího spuštění.

‘156 měn z celého světa’

Díky špičkové technologii a službám, které jsou dostupné ve 12 jazycích, nabízí firma Narkasa investorům platformu pro rychlé a bezpečné obchodování s kryptoměnami v celé řadě různých měn. “Kromě dolaru a eura podporuje platforma Narkasa transakce v následujících měnách: ruský rubl, ukrajinský hřivna, brazilský real, kazašská tenge a turecká lira,” řekl Erdal Kaya, generální ředitel firmy Narkasa.

“A chceme naše služby rozšířit ještě více a umožnit zákazníkům obchodování ve 156 různých národních měnách (a to v měnách s nuceným oběhem neboli fiat měnách),” dodal. “Narozdíl od většiny ostatních směnáren kryptoměn, umožní Narkasa investorům nakupovat kryptoměny z jakékoli země, ve které se právě nachází.”

Bezpečné a spolehlivé obchodování s kryptoměnami

Narkasa si neúčtuje žádné poplatky za nákup kryptoměn prostřednictvím své platformy a také ručí za bezpečnost a ochranu všech osobních údajů svých klientů. Firma je pravidelně hodnocena nezávislými auditorskými společnostmi a podniká v souladu s finančními zákony Evropské unie proti praní špinavých peněz a financování terorizmu a navíc dodržuje také zásady předpisu „Poznej svého zákazníka – Know your customer (KYC)“.

Navíc díky využívání API technologie, nabízí Narkasa platformu pro algoritmické obchodování s kryptoměnami. To umožňuje klientům spravovat své investice prostřednictvím umělé inteligence, která je speciálně navržena tak, aby chránila před náhlými fluktuacemi trhu.

Kryptoměny berou svět útokem

V současné době se aktivně používá 2687 kryptoměn, z nichž Bitcoin, Ethereum, Tether a Ripple představují 82 % z celkového objemu obchodů, který stále rychle roste. Navíc, díky zvyšujícímu se počtu směnáren kryptoměn dramaticky roste i počet lidí, kteří do této vyhledávané komodity investují.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Narkasa Support Team
support@narkasa.com